גודל כף הרגל

psebdonim

New member
גודל כף הרגל

שלום רב, אני בעל כף רגל מאד קטנה ביחס לגובהי. זה מטריד אותי. האם לגודל כף הרגל יש משמעות ? תודה, אבי.

היי

בהיפוך.... אנשים עם "גשר" ארוך-(האזור שבין העקב וכריות המדרך) הם אנשים שמצויים בתהליכים ארוכים..... איך אצלך? האם אתה מתנתק ,נפרד מדברים מהר?עושה את הצעד הבא מהר?

csh018

New member
ברוך הבאה psebdonim

האם אתה יכול לשטף אותנו יותר מה מטריד אותך כאשרכף הרגל קטנה? כמובן שיש משמעות לכף רגל קטנה יש לא מעט נקודות שניתן להסתכל על כף רגל קטנה ביחס לגוף. אשמח לקרוא שלומי

psebdonim

New member
מה מטריד אותי...

שלומי שלום, ראשית תודה על ההתייחסות. ברמה הכי בסיסית ההתיחסות שלי אל זה היא כאל עיוות. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זאת הרגשתי. בדיוק כמו שאדם נמוך עשוי אולי להרגיש לא בנוח או רגיש לנושא הגובה שלו ביחס לאחרים. ברמה השניה אני תוהה מה המשמעות או איך הרפלקסולוגיה יכולה לשפר את המודעות שלי לגבי עצמי. אולי לשפוך אור על כמה דברים בחיי/באישיותי וכן הלאה. אעריך מאד תשובה, שוב תודה, אבי.

csh018

New member
כף רגל קטנה מה היא מגלה לי כרפלקסול

מיד עולה בדימיון צורת החרוט. שטח המגע עם הקרקע קטן. משמעותו: היא לא חד וחלק אלה צריך להתבוננן בכל כף הרגל. החרוט קטן בבסיסו וגדול בראשו האם גם כך המטופל לא מחובר לבסיס לכן יכול לעבור מעיסוק לעיסוק מנושא לנושא או נאמנות לנאמנות בקלות בגלל חוסר החיבור. או הפוך בגלל חיבור חלש דוקא נאחז חזק כדי לא ליפול לא לאבד לשמור.... לכן כדי להגיע לאבחון המדויק חשוב לבדוק את כל הרגל. אך אשמח אם תענה לי היכן אתה? ערב טוב שלומי

למעלה