גודל חדרי שינה

לינדיטה

New member
גודל חדרי שינה

בוקר נפלא:) למי שיודע 12.5 מ"ר לחדר ילדים נחשב סטנדרטי או גדול עד כמה אפשר להוריד ושלא יהיה קטן מידי המידות כרגע 320_390 רק החלל כי יש בנוסף נישה לארון 4 דלתות

גרזנית

New member
אל תקטיני יותר

ילד צריך הרבה יותר מקום ממבוגר, חדר ילדים הוא גם: חדר שינה חדר משחקים חדר אירוח חדר לימודים למתבגרים יש עוד כמה פונקציות.... אני אישית חושבת שחדרי ילדים צריכים להיות גדולים, מרווחים ומוארים גם על חשבון השטחים הציבוריים. אנשים נוטים לעשות סלונים ומטבחים עצומים ולקמץ בחדרי הילדים.

מניסיוני כאמא ל- 3

בחדרים הם רק ישנים הם משחקים בחצר, בסלון, במטבח ובחדר משחקים. בבית הקודם בנינו חדרי ילדים ענקיים בגודל של בין 17 ל- 20 מ"ר מתוך החשיבה שילדים צריכים מרחב כי הם עושים בחדר הכל בפועל הם רק ישנים בחדרים . בבית הזה חדרי הילדים הם בגודל נורמלי של בין 10- ל- 12 מ"ר (תלוי בגיל הילד) ובנינו להם אגף משחקים ענק של 50 מ"ר שבו יהיה להם הכל - משחקים, ספרים, מקום אירוח לחברים וכיו"ב.

גרזנית

New member
בני כמה הילדים שלך?

כי שלי למשל, עושים הכל בחדר. לגדול בן ה 15: לימודים לבגרויות, ישיבות של הצוות מהצופים, נגינה בגיטרות וכו, אין מצב שהוא יעשה כל זאת בחלל משותף עם אחיו בן ה 11 שעסוק בבניה בלגו, משחקים במחשב וחברים ואין מצב ששניהם יעשו כל זאת בחברותא עם אחותם בת ה 3.5 ובובותיה ותחפושותיה והקלטות דיסני שלה והבלאגן הכללי שהיא מייצרת.

הי גרזנית

הקטן שלי בן שנתיים, האמצעית בת 5 והגדול בן 11 לגדול יש חדר של 12 מ"ר + מרפסת אישית שלו ולחבר'ה. לשני הקטנים יש חדרים מספיק גדולים לכל דבר 10-11.5 מ"ר. "אגף הילדים" הוא בגודל של 50 מ"ר + חצר ואין מניעה שיהיו שם כולם ביחד מבלי להפריע אחד לשני אגף של 50 מ"ר הוא מספיק גדול לכולם מבלי לדרוך אחד על השני.

למעלה