גודל זקיקים - צריכה יעוץ דחוף!

סיון01

New member
גודל זקיקים - צריכה יעוץ דחוף!

מחזור הזרעות עם גונל, US היום, יום 10 מהמחזור, רירית 11 ו- 6 זקיקים, 12 עד 15. עכשיו קיבלתי הוראה להזריק גונל הערב, כוריגון מחר ולבוא להזרעה ביום חמישי, ואני ממש מופתעת, הייתי בטוחה שאני ממשיכה עם גונל, מוסיפה צטרוטיד, מזריקה בשבת ולהזרעה ביום ראשון. הזקיקים שלי לא קטנים מדי? אז כמו שאמרתי, אני צריכה יעוץ דחוף!!

tutiki

New member
נשמע מוזר

זקיקים של 12 עד 15 מ"מ זה באמת קטן. אולי הרופא משתמך על זה שזקיקים אמורים לגדול ב- 2 מ"מ בכל יום? מה התוצאה של ה- E2? אני הייתי שואלת את הרופא במפורש האם הזקיקים לא קטנים מדיי. אם את סומכת עליו כרופא פריון טוב - תעשי מה שהוא אומר, אבל אני הייתי מוודאה בכל זאת. אולי כדאי לבקש US חוזר מחר?

הגדול יכול להיות מחר 17-18

ומחרתיים 20. אני קיבלתי אתמול כוריגון עם שבעה-שמונה זקיקים, כששלושת הגדולים היו 18. כששאלתי אם הם לא קטנים מדי, הוסבר לי שזו אחת הדרכים למנוע הריון מרובה עוברים - רק הגדולים יבייצו וזה מוריד את הסיכון.

סיון01

New member
ה- E2 היה 1270

נדמה לי שזה מה שהאחות אמרה. היא גם אמרה שמבחינה הורמונלית אני מוכנה, ולכן הם לא יכולים לתת לי עוד גונל, ובגלל אילוצי שישי-שבת הם מעדיפים להקדים את ההזרעה. גם הכרחתי אותה להשבע שהם לא טעו בתיק שלי
בין היתר, עברתי לרופא אחר במחלקה, וכנראה יש לו גישה אחרת. ועד שסוף סוף למדתי להזריק גונל מבלי שיכאב

כיוון שאני יודעת איפה את מטופלת,

וגם אני טופלתי שם ,אני יכולה להגיד שגם לי נהגו לתת כוריגון עם זקיקים קטנים. וטוב לשמוע שלמדת להזריק ללא כאבים,כל הכבוד לך.

אמאשלהם

New member
לאחרונה נאמר לי שכוריגון

נותנים לפי מחקרים חדשים החל בזקיקים של 15, אז אולי זו הסיבה...

נועם@בת

New member
ההזרעה נקבעת על סמך כמה גורמים

גודל הזקיקים, רמת אסטרוגן ורמת פרוגסטרון וכמובן תגובות קודמות של המטופלת. זקיקים בגודל 15 מ"מ יהיו בני 19 מ"מ ביום חמישי. ביום ראשון הם עלולים להיות גדולים מידי, אם כי לא ברור לי למה לא עושים הזרעה ביום ששי. אלא אם כן הפרוגסטורן התחיל לעלות ואז יש חשש שהוא יפגע בביציות אם לא יתנו כוריגון. בכולופן, כנראה שכמו שסוכריה אומרת, רוצים לתפוס רק 2-3 גדולים ולא יותר מזה. בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות
נועם

למעלה