גודל אייקון Node ב IE Tree

דונג

New member
גודל אייקון Node ב IE Tree

אחר בדיקה קצרה גיליתי שלא משנה מה גודל ה gif עצמו,מצמידים לצומת ב IE Tree, (דרך שימוש ב TreeNodeType), יש לו גודל קבוע להצגה, אם התמונה קטנה מהגודל - הוא מגדיל אותה, אם גדולה - מקטין. לא הצלחתי לגלות היכן נקבע הגודל הזה... מישהו ?

gilad g

New member
חפש פה:

http://msdn.microsoft.com/workshop/webcontrols/reference/treeview_entry.asp אם אין שם מאפיין שחושף את גודל התמונה, אז אי אפשר לשנות

דונג

New member
זו לא חוכמה לזרוק לינק כללי לנושא.

פרט לכך שאני מכיר אותו :) התכוונתי שאם מישהו מכיר ספציפית את הבעיה ו/או יודע מה ניתן לעשות, מתוך ניסיון או ידע, אשמח לשמוע.

דונג

New member
ALERT ALERT ALERT

אני רוצה להקפיץ חלון הודעה (ALERT) מתוך פונקציית צד שרת. עשיתי כך :
Response.Write"<script>alert('שגיאה אינעל דינק');}</script>");​
זה עובד, הבעיה שזה מראה את השגיאה, ורק לאחר שמאשרים, אז הדף עצמו עולה. (עד אז רואים דף לבן). הבנתי שזה יכול לפתור לי את הבעיה :
Response.Write("<script>onload=function dodo(){alert('שגיאה בהזדהות, נסה שנית');}</script>");​
במקום ישר להדפיס את ההודעה (קורה לפני שהדף עולה), מגדירים פונקציה שמדפיסה את ההודעה, וע"י onload גורמים לכך שהיא תרוץ לאחר שהדף עולה. אבל משום מה זה לא עובד ! (לא קורה כלום) חשבתי וחשבתי, ובדקתי אולי זה בגלל שכבר יש לי 2 פונקציות שרצות בעלית המסך :
<body dir="rtl" onload="makefirst();makesecond();">​
למרות שזה לא אמור להפריע... כשהורדתי את 2 הפונקציות הנ"ל, אז dodo רץ מצויין. מדוע ? מה עושים ? תודה
))

yuval k

New member
../images/Emo18.gif נא שרשר שאלותיך.

כשאתה מגדיר onload חדש, בעצם, עם הפונקציה הזו שלך, אתה גורם לכך שהרשימה של הפונקציות שהוגדרו קודם לריצה תידרס... מה שאני הייתי עושה במקרה שלך, זה לרשום את הסקריפט הזה:
<script language=JavaScript> onload = function() { makefirst(); makesecond(); alert("Shame onto thee, thou bloody troublemaker!"); } </script>​
אני לא יודע למה זה לא רץ לך כששתי הפונקציות היו מוגדרות... אצלי זה עבד בסדר דווקא. עוד שתי הערות קטנות:
לא מקובל לתת dir למסמך... תן עם CSS:
direction: rtl;​
אין צורך מיוחד לתת לפונקציה הנ"ל שם...

דונג

New member
אבל זה לא נדרס...

1. 2 הפונקציות שכבר מוגדרות ב onload של ה body, לא נדרסות. הן רצות, אבל רק הנוספת לא רצה... (וכאשר אני מוריד אותם, אז היא רצה..) 2. ניתן להגדיר פונקציה ללא שם ? אם אעשה זאת לפונקציה שלפניה אין onload, אז ניתן יהיה להשתמש בה ? 3. rtl ל BODY, מה שהצעת זה זהה מבחינה פונקציונלית, לא ? תודה על התגובה ועל ההערות הנוספות

yuval k

New member
../images/Emo26.gif

1. זה מוזר
זה היה אמור להיות בדיוק להיפך. 2. לא, אתה לא צריך. אבל כשאתה מגדיר ככה פונקציה (משייך אותה ישר ל-onload), אתה לא צריך לתת שם. קוראים לזה Anonymous Delegate, אם להשתמש במונחים של #C בגירסה 2
3. כן, זה זהה מבחינת פונקציונליות, אבל שונה מבחינת תקנים

למעלה