גוגל גוגל גוגל מאיפה המשפט הזה בסיום שלך? מישהו במקרה כתב לך אותו על הקיר בכיתה????
G G0nz0 New member 23/11/02 #1 גוגל גוגל גוגל מאיפה המשפט הזה בסיום שלך? מישהו במקרה כתב לך אותו על הקיר בכיתה????
U U007U New member 23/11/02 #3 איניני יודע את התשובה אבל אני יודע ללללללללהההההההההההקקקקקקקקקפפפפפפפיייץץץץץץץץץ
G Goggle Girl New member 23/11/02 #4 איך ידעת?!?! שמישהו כתב לי אותו על הקיר בכיתה?!?!?! O.O העלילה מסתבכת <.< >.> <.< *מסתכלת לצדדים בחשדנות*
איך ידעת?!?! שמישהו כתב לי אותו על הקיר בכיתה?!?!?! O.O העלילה מסתבכת <.< >.> <.< *מסתכלת לצדדים בחשדנות*
G Goggle Girl New member 23/11/02 #6 לא!!! לאאאאאאאאאא!!!! אני לא! אני מכחישה! אני לא בי"א 4! לא! ואתה לא יכול להכריח אותי להגיד שאני שם! כי אני לא! אני לא!
לא!!! לאאאאאאאאאא!!!! אני לא! אני מכחישה! אני לא בי"א 4! לא! ואתה לא יכול להכריח אותי להגיד שאני שם! כי אני לא! אני לא!
G Goggle Girl New member 23/11/02 #7 ומאיפה אתה יודע? -.- קאזי יהרוג אותנו על ההודעות צ´אט, אבל... חבל!
G G0nz0 New member 23/11/02 #8 היהי אני יבוא להציק לך בהפסקות אני גם לומד בגמנסיה ואני זה שכתבתי אותו על הקיר... האהאהא אין לנו על מי לסמוך חוץ מעל אבינו שבשמיים מסקנה: were doomed
היהי אני יבוא להציק לך בהפסקות אני גם לומד בגמנסיה ואני זה שכתבתי אותו על הקיר... האהאהא אין לנו על מי לסמוך חוץ מעל אבינו שבשמיים מסקנה: were doomed
G Goggle Girl New member 23/11/02 #11 זאת לא חתימה זה מה שכתוב לנו על הקיר בכיתה XD טוב, אז בוא ניראה אותך! מי אני?!
G G0nz0 New member 23/11/02 #15 לא נכון, את יודעת מי אני את פשוט לא מקשרת אני לומד ב י´ 4 ואני יבוא להציק לך מחר מוהאהאהאהאהא!!!
G Goggle Girl New member 23/11/02 #16 רגע רגע רגע... אתה הילד שצעק לי מהחלון על הפרק ההוא האמרת שגוהאן יהפוך לאוזרו ובסוף לא?
G Goggle Girl New member 24/11/02 #20 כל מי שמ-י´4 גימנסיה ריאלית לכאן! אני צריכה לדעת כמה מכם יש כאן o.o;;; צירוף מקרים אימתני יש לנו כאן!
כל מי שמ-י´4 גימנסיה ריאלית לכאן! אני צריכה לדעת כמה מכם יש כאן o.o;;; צירוף מקרים אימתני יש לנו כאן!
G G0nz0 New member 24/11/02 #21 אני כמעט בטוח שזה רק אני. וכן אני צעקתי לך... Got a bit carried away.... =P