גוגל אנליטיקס

codeman

New member
גוגל אנליטיקס

שלום חברים, שאלה: באתר מסויים שהקמנו שתלנו קוד אנליטיקס, הלקוח מפרסם גם ב ADWORDS בזמן האחרון קוראת תופעה מוזרה שפתאום בחודש מסויים יש מספר מוגזם של כניסות מעיר מסויימת זה קרה כבר בשני חודשים בכל פעם מעיר אחרת נאמר למשל שסך כל הכניסות בחודש הוא 1200 מתוכם 700 מאותה עיר האם מישהו עושה קומבינה על חשבונו? או שיש לכך הסבר אחר תודה מראש

israel4ever

New member
אפשרות

באמת זה יכול להיות קצת מוזר. בכל אופן, אני מניח שהאיתור הגאוגרפי של הלקוחות נעשה ע"י גאו-IP. דבר ראשון שיש להתייחס אליו הוא שלרוב הוא לא מדייק ברמת העיר. אלא האיזור (נכון לפחות לפעם האחרונה שיצא לי להתעסק עם זה). דבר שני, אם תחליט שאתה מעוניין לחסום בכל זאת את המשתמשים הללו, גוגל מציעים לך למקד את החשיפה שלך ברמת ה-IP וכך לחסום כל מיני איזורים שיש חשש לגיבהם. נ.ב כך בחשבון שכל העסק הזה הוא דיי פרוץ. ככל הנראה, אם לכאורה מתקיים איזה שהיא תרמיט כזו - כנראה שהו עובד עם פרוקסי וכל אמצעי ההטעיה הנדרשים כך שיתכן שאפילו הוא לא מאותו האיזור (ורק הפרוקסי הוא מהאיזור ההוא). מה אתה מתכוון לעשות?

israel4ever

New member
אפשרות

באמת זה יכול להיות קצת מוזר. בכל אופן, אני מניח שהאיתור הגאוגרפי של הלקוחות נעשה ע"י גאו-IP. דבר ראשון שיש להתייחס אליו הוא שלרוב הוא לא מדייק ברמת העיר. אלא האיזור (נכון לפחות לפעם האחרונה שיצא לי להתעסק עם זה). דבר שני, אם תחליט שאתה מעוניין לחסום בכל זאת את המשתמשים הללו, גוגל מציעים לך למקד את החשיפה שלך ברמת ה-IP וכך לחסום כל מיני איזורים שיש חשש לגיבהם. נ.ב כך בחשבון שכל העסק הזה הוא דיי פרוץ. ככל הנראה, אם לכאורה מתקיים איזה שהיא תרמיט כזו - כנראה שהו עובד עם פרוקסי וכל אמצעי ההטעיה הנדרשים כך שיתכן שאפילו הוא לא מאותו האיזור (ורק הפרוקסי הוא מהאיזור ההוא). מה אתה מתכוון לעשות?

etgarsh

New member
אם זה בישראל אז...

בישראל למשל חלק גדול מאוד מהשרתים של החברות הגדולות (אינטרנט זהב, בזק בינלאומי) ממוקמות בפתח תקווה ושל נטוויז'ן בחיפה. בהרבה מקרים אתה תקבל את העיר לפי ה IP של השרת שדרכו אתה מחובר... כדאי לבדוק את זה

ub8

New member
כתובת עיר

גוגל מציג את מיקום העיר על פי מיקום השרת,. חלק גדול מהשרתים נמצא בבאר שבע.

codeman

New member
תודה לכל העונים

UB נראה לי שהתשובה שלך היא הנכונה

Monopol20

New member
עוד סיבה.

בגלל שהמדינה קטנה הוא לא תמיד נותן מיקום ועיר מדויקת , בדקתי את זה מספר פעמים .

למעלה