גוגל אדוונסנס

על כל פעם שלוחצים על פרסומת

בבלוג שלך אתה מרוויח סכום כסף מסויים. לא מבין את הפרטים הטכניים, כי עדיין לא הבנתי לעומק את הפילוסופיה..

ציפיתי שמישהו פה יידע להסביר לי../images/Emo9.gif

נו באמת, חייב להיות פה מישהו שמשוגע לדבר שיעשה את הצעד ראשון, ואז הוא יפרסם מדריך מפורט, וכולנו נלך אחריו! לא?

ע ל ו מ ה

New member
תפוז לא מאפשרים סקריפט

אז מוטב לברר אם אפשר טכנית, לפני שדנים בכדאיות וההיתרים החוקיים

דם דם

New member
נשמע נחמד נשמע מצויין

נשמע גוגל....האמת שכן היי מה רע לי בכמה עשרות שקלים בחודש מגוגל הייתי מציב פרסומת אצלי בבלוג של גוגל כמובן שבשביל זה צריך לדבר עם גוגל ולסכם איתם עינינים שזה דבר שאין לי מושג איך עושים...ככה שכנראה בינתיים זה לא יקרה

כן, זה ככה כבר זמן מה

ובהזדמנות הזו אני פונה לכל מי שיש לו תוכנה שווה (ועדיף חינמית) שמותקנת במחשב וחוסמת את הזבל הזה, ומבקשת המלצה. חיפשתי ב- download.com ומצאתי כל מיני דברים, חלק עם ביקורות ממש מזעזעות (קרס להם המחשב מההתקנה וכאלו), ואני בורה גמורה בעניינים כאלו. בטח יש איזושהי דרך לסנן את הפרסומות האלו החוצה, לא?

reedgreenwhait

New member
אבל...

חסימת פרסומות תחסום דברים נוספים ונחוצים (כמו חלון תגובות). ומה עם הקוראים??? הם לא יחפשו חוסם פרסומות במיוחד... מי בעד שביתה??

eNIGmA 1989

New member
סגרתי את הבלוג שלי בגלל שכל

שנייה הופיע שם כזו מסגרת כחולה עם פרסומת של איזה מוצר חלב או משו... רק פתחתי את הבלוג, וביום השני זה צץ לו, כמו מגפה!! זה עצבן אותי וסגרתי את הבלוג

סגרת את הבלוג בגלל פרסומות?

חשבת לעבור למערכת בלוגים אחרת עם פחות פרסומות?

למעלה