גוגל אדוונסנס

גוגל אדוונסנס

ועם כל הכבוד שאני רוכש לבלוגרים יפי-נפש, אני לא חושב שלהתמסחר זה דבר רע. אני לא מתבייש בזה: אני אוהב כסף. הפטנט הזה של גוגל, נשמע טוב ויפה, ודיברנו עליו כאן בפורום כמה פעמים. אבל שאלה אחת נשארה בלתי פתורה: הא?! ועוד שאלה: האם עכשיו, עם האופציות החדשות של תפוז (ע"י הוספת קוביית html) להציב פרסומות של גוגל?

ע ל ו מ ה

New member
אורי דווקא ענה על זה השבוע ב-807

אין לי כוח לחפש, אבל הוא אמר שלתפוז אין התנגדות לזה, רק שייתכן שמתישהו גם תפוז יפעילו כזה שירות ואז מי שיש לו גוגל יצטרך להפסיק.

ממממ...

כמה פרסומות תפוז מתכוונים לתקוע לנו בבלוג? הפרסומת שבאה בקוביה היא ידידותית. הפרסומת שתקועה בראש הבלוג היא מעיקה (וגרמה לי להוריד את הכותרת של הבלוגיה לסוף הבלוג, ואני לא ממש אוהב את זה) עכשיו עוד רוצים לתקוע פרסומות גוגל? מה הדבר הבא? פרסומות פלאש ענקיות ומרעישות שקופצות לפתע על כל המסך?

ע ל ו מ ה

New member
"הדבר הבא"?! זה קורה גם עכשיו! ../images/Emo4.gif

ואל תתן רעיונות לדברים הבאים

דם דם

New member
הרגע קפצה עלי אחת

פרסומת של כול מיני כלי רכב למרות שדיי נחמד האופנוע שהראו שם אבל אני יוותר...וכן זה מתחיל,פרסומות קופצות בבלוגים קוו קווו

למה להיות כ''כ אנטי?

תסתכל על הצדדים על החיובים שאפשר לעשות מזה - אנחנו מייצרים את התכנים, תפוז מרוויחים את הכסף מהפרסומות שנמצאות אצלנו בתכנים והם גם מספקים את המערכת. למה שלא יצרו מערכת שתאפשר לנו להרוויח כסף מהפרסומות שנמצאות מהבלוג שלנו? אחוזים מסויימים מהסכום הכללי. בסגנון של AdWord של גוגל. זה יכול להיות מעולה לדעתי ויגרום להרבה אנשים לקדם קצת יותר את הבלוג שלהם.

חשבתי על משהו דומה לפני כמה ימים

אבל לא נראה לי שתפוז יהיו מעוניינים בזה. אפשר להציע את זה. אורי, קראת? או שאני אשלח הצעה רשמית לתפוז בפורום הרשמיים?

ל א ק י

New member
אממ

אם הייתה לי אפשרות, הייתי מוסיפה. הבעיה היא שהאדוורדס של גוגל הם בסקריפט, וסקריפטים חסומים גם בקוביית הHTML.. [או שעדין יש איזה דרך לשלב ואני סתם לא יודעת עליה? ]; ] שמתי חיפוש בינתיים, למרות שגם בו משום מה זה נדפק ומציג סימני שאלה במקום עברית.

is747

New member
ת'אמת

אני לא כל כך מבינה על מה אתם מדברים..כי אני לא בתפוז אני ישרא אבל.. טוב נוו..חח

bzuya

New member
אופס

זה למעלה בכינוי is747 זה אני פשוט שחכתי להחליף ת'משתמש

מדובר על להציב פרסומות

של גוגל בבלוג. אני מניח שרווח גדול לא יהיה להרבה אנשים, אבל לבלוגרים בסדר גודל של סלבס, כמו אלה מרשימות, או אלה שכל פעם שהם כותבים משהו בבלוג הוא גם מפורסם בעיתונים, אנשים כאלה יוכלו לעשות רווח נאה.

למעלה