גוגי

שבור

New member
גוגי

יא חדל אישים נרגן, מתנשא , אליטיסט , אגוצנטרי , מגלומן , ועוד תראה כבר אמרתי בעבר , וכנראה אצטרך לחדד שוב הנקודה למענך חסר הבנה שכמוך, רד מהפולניות , הן יחשבו שאתה רציני, או שמא אתה כזה , ואז באמת אשחיז בך את לשוני זהו , הבנתי - ``סינדרום ברק`` מאיים שתלך , לאף אחד זה לא מזיז , אז אתה נשאר להציק היזהר לך ידידי , פן אלבש פרצוף חיים רמוני. אני

GUGI**גוגי

New member
תרגע פלצן...

אני לא בבית שלך.. !!! אל תחלק הוראות כאן!! לא רואה אותך ממטר. מצידי תלבש פרצוף של עובדיה יוסף. אתה חיי מזה אה... ולא ידיד ולא נעליים.. רוצה להלחם..(אני נהנה) ואני רואה שעשית היום סיבוב על מלון אבן שושון אהה. לא צריך שעתיים כדי להוציא כלכך הרבה אנרגיה.. ועוד משהו קושקוש... אם אתה מחפש יעני.. לגרש אותי מכאן... לא אתה ולא עוד 6879 כמוך נסה אותי !!!

שבור

New member
יא פלגמט

תגיד לי יא טמפיט , אני נראה לך בגובה ש`ך? יא מוקיון קודם כל כותבים אבן שושן ולא שושון, יא דיסאלקט אני מציע כי תחזור לבית הספר היסודי , סיים בהיצטיינות קרוא וכתוב ואז חזור ברוב פאר והדר, ילדון חמוד ומתוק , בתור הצעה ידודית אחרונה: את משחקיי עם שונית ושרי נשמור לעצמנו , אך אל לך לחשוב כי תוכל להעלוב בבאי הפורום מבלי לחטוף , והאמן לי , אין כל כוונה להעליב אותך, אז בחייך צא לי מהעיניים ומהר , לפני שבאמת תפגע תגיד , אתה באמת יודע לספור עד - 6879 , או שעזרו לך? אני

GUGI**גוגי

New member
בהתחלה הצחקת אותי...

אני עצוב כי לאט לאט אתה מתחיל לשעמם לי... תן משהו חדש

שבור

New member
אני?

אני? להצחיק אותך? אתה רואה , אתה אפילו לא מסוגל להבין מחצית דבריי חוצמזה , תשתעמם , תשתעמם , ואז תעזוב , כך או כך אצליח במשימתי אני

GUGI**גוגי

New member
אני עונה....

כי אתה משעשע חוצמזה... מוזר שאתה רב כבר שעות עם פלגמט דיסלקט חולה נפש !! כל כך משעמם לך ?.. כי לי אתה אחלה שעשוע !!..

GUGI**גוגי

New member
תוציא תוציא אויר...

מה זה אין כל כוונה להעליב אותך...? נו באמת.. אתה באמת חושב שאני בדרגה נפשית או מנטלית להעלב ממריר נפש כמוך..? פורופורציות.. קצת פרופורציות !!!

שבור

New member
ואני פלצן?

חולה שיגעון גדלות תגיד , אני בטוח כי סבלת גם מתסביך אדיפוס , זה עדיין משפיע או שעבר לך?

GUGI**גוגי

New member
לא להקה...אינדבדואל...

שבדרך כלל מועדף ..על פני נגני להקה כמוך !!!

למעלה