איריס היקרה מאד.
אני אנסה לענות לך בצורה מסודרת, ונא לא להפסיק אותי באמצע. ראשית, מה שכתבת "נכנס, עושה צחוקים ונעלם". קצת לא הוגן, זה נשמע בערך כמו ליצן הפורום, ואני לא כזה. אומנם, את לא הראשונה שמגלה התייחסות כזאת לתגובות שלי, וזה כנראה גם בגלל הסגנון שלי שמהלך על הגבול הדק שבין רצינות לצחוק. וקורה שאנשים לא מפרשים נכון את התגובות שלי. מכירה את זה? הרבה טוראטניקים חווים את את זה. אז שאנחנו המתוסמנים לא נבין אחד את השני? לגבי העקבות שאני משאיר או לא, כידוע לכל מי שיודע אין לי אינטרנט בבית, ואני לא תמיד זמין (אינטרנטית. טלפונית אני תמיד זמין). אז ייתכן מצב, בייחוד בצהרי היום, שאני נשאר בביה"ס ומחפש שעתיים מישהו לדבר איתו, אבל בסוף הולך הבייתה מתוסכל, ואח"כ בערב כולם חוזרים מהעבודה, מתיישבים מול המחשבים ותוהים לאן נעלמתי. אז דעי לך, כשם ששמי יעקב, אני עוקב וגעקב. בקשר לשיתוף, לעצות, לעזרה ולתמיכה. ראי נא, כנראה שכאן אני באמת יכול להשתפר. אבל, לא כל אחד מוכן להיחשף בקלות, ויש כאן פונקציה של חשיפה. ולי יש בעייה עם זה. אני מאד מעריך אנשים שמוכנים לתת לאחרים להיכנס למקומות אישיים, כמוך למשל, אבל לי קשה עם זה. אז אני תמיד מוכן לעזור, ואני מוצא את הדרכים שלי לעשות את זה. ואני מקווה שעם הזמן ועם הגיל אוכל לעזור יותר גם באופן ווירטואלי. גיל, אני מקווה שאתה מרוצה.