גובה

KUK NICK

New member
גובה

בנות הייתן יוצאות עם מישהו נמוך מכן ואם לא אז מישהו בגובה שלכן ?

בנים הייתם יוצאים עם מישהי גבוהה ממכם ואם לא אז מישהי בגובה שלכם ?

אני רעב.

לא אשקר

מישהי גבוהה ממני, או אפילו בגובה שלי, זה יפריע לי.

עם זאת, יש מלא דברים במראה החיצוני שיכולים להפריע לי.

בנאדם זו חבילה כללית של יופי ואופי, לא חושב שיש משהו בודד (בטח לא גובה) שהוא יהרג ובל יעבור.

layla center

New member
אני לא אגיד שזה לא נחמד שבן הזוג גבוה..

אבל כבר הייתי עם כמה וכמה נמוכים (שאני על עקבים עברתי אותם, ואני תמיד עם עקבים..)
הדבר היחיד שהוא turn off אמיתי- זה בחור נמוך שדורש מהחברה שלו לא לנעול עקבים
dude! תהנה מזה שהחברה שלך גבוהה ומרשימה

גבוהה ומרשימה בשביל מי ?

היא באגו טריפ ?

אני לתומי חשבתי שהמראה החיצוני של בת הזוג צריך להיות מכוון בראש ובראשונה כדי למצוא חן בעיני האהוב שלה (וכך גם המראה החיצוני של הגבר עבור האישה שלו).

layla center

New member
גבוהה ומרשימה לעצמה ולטעמם של רוב האנשים

חוץ מבן הזוג עם תסביך הגובה
אם היא רגילה ללכת עם עקבים- אז כנראה שהיא אוהבת את זה, לא?
אז למה בכלל לבקש ממנה לא לשים עקבים/ לקנות עקבים נמוכים יותר- בגלל שלמר בחור יש תסביך גובה?
אני לא הייתי נענית לבקשה כזו (אבל לא נראה לי שמישהו היה צריך לבקש, אני לא כזו גבוהה... :) )

ואם יש לו תסביך גובה ? אז ?

זה בן הזוג שלך ! האהוב שלך ! את לא רוצה שהוא ירגיש טוב עם עצמו ? למה ללחוץ לו על נקודות רגישות רק כדי שתרגישי "גבוהה ומרשימה" ? נשמע לי קצת אגו טריפ לא בוגר.

layla center

New member
מה, רגע- אגו? לי? מגניב

אף פעם לא הייתי באגו טריפ

אני אומרת שמלכתחילה כנראה לא הייתי עם מישהו שהיה מבקש ממני לא ללכת עם עקבים- כי אני רואה בבקשה הזו משהו לא לגיטימי, כי זה שאני אלך על שטוח לא באמת יגרום לו להיראות יותר גבוה (ואני בטוח איראה יותר נמוכה
)
אז ככה יוצא, הוא לא יהיה האהוב שלי ואני לא ארצה/אצטרך לדרוך על שום נקודות, כי כנראה שלא נגיע לשם
אין מה לעשות, לכל אדם יש נקודות שהן turn off מבחינתו (בואנ'ה- זה יכול להיות אחלה שרשור)- אתה מוזמן לחלוק קצת משלך
בטח תגיד שלך יש off מבחורות באגו טריפ שלא מוכנות ללכת על שטוח

alona 27

New member
אז אם המראה צריך להיות מכוון קודם בשביל האהוב

או האהובה... אז אם לה אין בעיה עם זה שהוא נראה נמוך יותר כשהיא שמה עקבים אז למה לו צריכה להיות בעיה עם זה?
אתה רואה שזה קצת יותר מורכב מזה

כי לו יש תסביך עם זה, ולה אין.

אין יותר פשוט מזה.

למה הוא פיתח תסביך ? מי יודע, מה זה משנה בכלל ? אם היא רוצה להיות איתו ביחד, ושיהיה להם טוב, שתתחשב בנקודות שרגישות אצלו, והוא גם יתחשב בנקודות אחרות שרגישות אצלה. התחשבות הדדית - זו הדרך הנכונה לתחזק זוגיות טובה.

alona 27

New member
הבעיה היא שגם נעילת עקבים מקורה בתסביך

הנעלים האלה מאוד לא נוחות, ומזיקות לעמוד השדרה ולברכיים ונשים בכל זאת נועלות אותן. למה? כי הן פוחדות שבלי זה הן לא חתיכות מספיק, כי הן פוחדות שהישבן שלהן יראה לא טוב על נעליים שטוחות כי הן פוחדות שהרגליים שלהן יראו שמנות עם נעליים שטוחות.

אני ממליצה לבחור שיש לו תסביך גובה פשוט להראות לה מחקרים על הנזקים של נעלי עקב, במקום לבדוק מי יותר מודאג מהמראה שלו.

גם אפשרות.

יש חוקר מפורסם שטוען שנעילת נעלי עקב מסרטנת. לטענתו, היא גורמת לדלקות ברגליים (שזה דבר ידוע), והטיפול של הגוף בדלקות הללו, מסיט לשם משאבים של מערכת החיסון שלכן פחות יכולים להתמודד עם תאים סרטניים שכל יום נוצרים בגוף ומערכת החיסון אמורה להשמיד.

עד כמה הטענה הזו נכונה, עוד מוקדם להגיד.

Anna Vasserman

New member
מעדיפה בחור גבוה ממני בהרבה

כדי שגם כשאני על עקבים - עדיין יהיה גבוה ממני

Anna Vasserman

New member
אבל

הייתי גם עם כאלה שהם בגובה שלי.

מישהו נמוך ממני - לא בא בחשבון.

למעלה