ג'ואן מארקדיה

Sherri1

New member
ג'ואן מארקדיה

אני מאוד אוהבת את הסדרה הזאת! חבל"ז... סדרה הכי טובה. אפילו מרוץ לאתמול לא כזאת מעניינת(למרות שאני צופה גם בה). כי כל הזמן קורים את אותם הדברים. מישהו נהרג,וטרו חייבת להציל אותו... ומכאן הכל מתגלגל... אבל "ג'ואן מארקדיה" זה משהו אחר לגמרי. אין לך שום מושג מה יהיה בפרק הבא,וזה מה שיפה. אף אחד לא יכול לנחש מה אלוהים תכנן עבור ג'ואן. לכל המעריצים השרופים של "מרוץ לאתמול"... זו רק דעתי.

Lost Lullaby

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לא אמרת לנו מה שמך ובת כמה את
אני ליבי, בת 15
תהני

I disagree../images/Emo168.gif

לדעתי ג'ואן הפכה להיות סדרה ממש אבל ממש משעממת כן כן אתם תהרגו אותי אבל פשוט הפכה לסדרה טראשית, כאילו אם אני רוצה לראות בת רבה על בן ולא עושה שום דבר ואבא ובן רבים אני מדליק ערוץ 3 ורואה תשוקות או משהו. פשוט עם הזמן הסדרה הפכה להיות משעממת

../images/Emo15.gif *אהמ*.. אני אישית....

מתה על הדברים האלה.. זה הקטע פה... קצת קיטשיות לא תזיק פה... אבל עזבו... אני משונה...

dawn 14

New member
ברוכה הבאה....

אולי זה לא חדש לראות אותה עושה את אותו הדבר שוב ושוב אבל יש גם דברים אחרי מאחורי זה פשוט צריך למשיך ולראות...תאמיני לי זה ממש מעניין ראיתי עד פרק 15 של טרו וזה סוף הופך להיות משהו ממש מעניין

mor kutcher

New member
וולקאם.

אני מור, מתה על הסדרה, במיוחד אמבר וג'ייסון. תהני! (והמירוץ לאתמול סדרה שווה ומעולה:))

../images/Emo15.gif אגב, מור...

ראיתי החתימה שלך מלא אנשים שאני גם סוגדת להם... ובמיוחד ללינדסי לוהאן... ראית את שישי הפוך? יש לך אייסי?

mor kutcher

New member
חחח אופקורס...

סרט יפהההההה....היא וצ'אד שולטים. נחמד שיש אנשים שאוהבים את האנשים המושלמים שלך!!! הנה האייסי- 335487636 יש לך מסנג'ר? אם כן, תוסיפי:)- [email protected]

גם אני חדשה.. בערך..

הייתי פה ממזמן והמון זמן לא כתבתי- אני יעל אני בת 13 מראשון לציון

למעלה