ג'ואן ואדם ישלימו??...
ע עופרי המאמי New member 8/5/04 #2 היי תאיר שוב... אני כמעט בטוחה שכן, כי זה דיי ברור... גם הם בטח יהיו חברים בסוף... אגב,יש לך אייסי?
ע עופרי המאמי New member 8/5/04 #4 חחח נכון, אבל הוא קצת מוזר... אבל לא נורא הוא ממש חמוד בסך הכול, לא כמו קוויון...(האח על הכיסא גלגלים אם במקרה טעיתי בשם) הוא ממש מסכן! אבל מתוק....
חחח נכון, אבל הוא קצת מוזר... אבל לא נורא הוא ממש חמוד בסך הכול, לא כמו קוויון...(האח על הכיסא גלגלים אם במקרה טעיתי בשם) הוא ממש מסכן! אבל מתוק....
ר רוס ומוניקה גלר New member 8/5/04 #5 אני היחיד שחושב../images/Emo168.gif שג'ואן ואדם לא נועדו להיות ביחד????!!!!! כאילו צירפו אותו לסדרה בשביל שהם יהיו ביחד אבל הם לא מתאימים והיא אפילו לא מאוהבת בו!!!!!!!!!
אני היחיד שחושב../images/Emo168.gif שג'ואן ואדם לא נועדו להיות ביחד????!!!!! כאילו צירפו אותו לסדרה בשביל שהם יהיו ביחד אבל הם לא מתאימים והיא אפילו לא מאוהבת בו!!!!!!!!!
° °•°AnGeL Girl°•° New member 8/5/04 #9 יש לי בעיות עם הניק... לוקח לי מלא זמן להתחבר לצ'ט... סורי...
ע עופרי המאמי New member 8/5/04 #7 היא תיהייה... ותקשיב למה לא נכנסת לצ'ט?! ומאיפה הבאת את זה שאני מרמת ישי אם אף פעם לא כתבתי את זה?! חוץ מעכשיו ...
היא תיהייה... ותקשיב למה לא נכנסת לצ'ט?! ומאיפה הבאת את זה שאני מרמת ישי אם אף פעם לא כתבתי את זה?! חוץ מעכשיו ...