ג'ואל בתול?! קראתי באיזה אתר שיש לו טבעת הבטחה עם אמא שלו שהוא לא מקיים יחסי מין עד החתונה- זה נכון?
N noa131 New member 12/7/05 #1 ג'ואל בתול?! קראתי באיזה אתר שיש לו טבעת הבטחה עם אמא שלו שהוא לא מקיים יחסי מין עד החתונה- זה נכון?
F FIRE GODDESS New member 12/7/05 #2 לא נראה לי שהוא בתול אבל כן היה לו טבעת שאותה הוא זרק לקהל באחת ההופעות ועשה את זה מספר פעמים (כמובן לא עם אותה טבעת) בהופעות אחרות שהיו
לא נראה לי שהוא בתול אבל כן היה לו טבעת שאותה הוא זרק לקהל באחת ההופעות ועשה את זה מספר פעמים (כמובן לא עם אותה טבעת) בהופעות אחרות שהיו
N noa131 New member 12/7/05 #6 אם כן איזה חמוד! שומר הבטחה לאמא שלו...=]] אבל באמת.. אם הוא חבר של הילארי אז לא נראה לי... =]]
E EleVaTioN New member 12/7/05 #7 אם הם חברי ם..../images/Emo129.gif זה לא אומר שהם שוכבים או משו... הם יכולים להיות חברים ושהוא ישאר בתול..
אם הם חברי ם..../images/Emo129.gif זה לא אומר שהם שוכבים או משו... הם יכולים להיות חברים ושהוא ישאר בתול..
E EleVaTioN New member 12/7/05 #9 לאחושבת..../images/Emo129.gif למרות שלאדעת...הוא רוק סטאר, ובטח יש להם גרופיות ושיט