גואולד - אדם?

אודו

New member
גואולד - אדם?

הי הגואולג היו משאבדים בני אדם ולאקחים אותם לכוכבים רחוקים. הגואולד נראים כמו בני אדם אז מה המקור שלהם? ובני האדם מכדו"אה הם המקוריים?

הגואולד נראים כמו נחשי תולעת

הם חיים כטפילים בתוך בני אדם. מקור האנושות מכדור הארץ בלבד.

thrall

New member
זה לא בטוח!!!

ראית את הפרק שהם מוצאים את האישה קפואה בקרח?

מאלונקה

New member
כן , איפה בדיוק מצאו אותה ?

על כדור הארץ.....! כי לא הבנתי את הפרק אז , מישהו שראה אותו יתן לי איזה הקפצה

thrall

New member
מצאו אותה ליד השער שהיה קבור שם

אז יכול להיות שהיא באה מכוכב אחר, מה שבטוח זה שהיא היתה אנושית אבל הרבה יותר מתקדמת מאיתנו, ראית היא ריפאה שם אנשים

miloberi

New member
מדגדגים לנו

וכאילו רומזים שיש לנו מקור עילאי קדום מאוד שפשוט התדרדרנו מאז וכאילו שאנחנו הבאנו את השאר :)

Bored Guardian

New member
לא חושב

שאומרים שהתדרדרנו, אני די בטוח שאמרו באותו פרק שזה שמצאו אותה מראה על כך שכנראה האבולוציה האנושית כמו שאנחנו מכירים אוה היא לא האבולוציה האנושית הראשונה שהתרחשה. ואחרי הפרקים האחרונים זה אפילו נשמע הגיוני, כמו שנירטי ניסתה לייצר את ה"הוקטאר" שלה יכול להיות שזה מה שהגוואולד ניסו לעשות הרבה לפני זה בשביל שיהיו להם פונדקאים טובים יותר ממה שהיו להם אז (פעם היו משתמשים ב"אונאסים"), למרות שיכול להיות שאלה לא הגוואולד שעשו את זה כי אני מניח שהם היו שולפים את הקלף של "יצרנו אותם אז הם שלנו" לאסגארד..

miloberi

New member
נשמע הגיוני

אני נוטה לחשוב שלגואולד אין נגיעה ישירה על התפתחות המין האנושי הם יותר בקטע של ניצול מאשר פיתוח ומה גם הייתי חושב שהם יעדיפו אותם טיפשים וקלים יותר לשליטה... :)

התיאוריה של סאם ואחרים הייתה

שהיא מהגזע של בוני השערים המקוריים. אבל אין שום הוכחה לכאן או לשם, ולא ידוע מהו עולם המוצא שלהם. תזכור שגם את עולם הבית של הגואולד גילו, ושם הגואולד שנותרו מאחור היו ללא נקוודה בגופם, ולא השתלטו על אוכלוסית האונאס. ייתכן שבצורה דומה בוני השער מקורם בכדור הארץ, ואנו צאצאי אלו שנותרו מאחור (אולי כולנו צאצאי תושבי מוסדות למוגבלים?). סתם תיאוריה.

thrall

New member
../images/Emo58.gif מה אתה אומר?

קודם כל זה לא נכון, בעונה 7 מגלים כבר מי זה הגזע הזה דבר שני בעולם של האונאס שים לב שהם לובשים דבר על הצוואר שלא ישתלטו עליהם

אודו

New member
סליחה

התבלבלתי במונחים. הגואולד הם הטפילים ואני לא זוכר את שמות הפונדקאים, אבל התכוונתי מה היו הפונדקאים הראשונים שלהם

למעלה