גואה טראנס

dmt4me

New member
אני אסביר>

לוקחים 4 בייצים קשות,מושחים אותם בשמן זית זך,זורקים אותם מקומה שלישית 7 פעמים,ומחברים אותם עם כבל MIDI לתחת של קוף...ואז הקוף מתחיל לרוץ במהירות לכל מיני כיוונים..וכתוצאה מהריצה המטורפת של הקוף..נשמעת מלודיה מגניבה של גואה :)

LiorInDaMix

New member
אלירן אתה טועה

זה ידוע והוכח מדעית שחצילים מטוגנים הם מה שעושה את הגואה טראנס לגואה טראנס. אתה מוזמן אלי לראות איך הפלא הזה קורה.

dmt4me

New member
ליאור..

אני חולק עליך
המקור של הגואה טראנס הוא מהקוף!!!

LiorInDaMix

New member
ממש לא אלירן

אם תסתכל טוב בתמונה שצירפתי תוכל בקלות לראות את תמצית הגואה בתוך הפיתה שזהו בעצם החציל המטוגן. בתוספת הביצה החומוס הסלט והעמבה נוצרו הקלאסיקות של הגואה טראנס. אם היית עושה מחקר מקיף היית יודע שסיימון פוספורד אוכל סביח בבוקר ומשם מגיעה לו ההשראה ליצור. באחד הראיונות עם הצמד ליאור פרלמוטר ואבי ניסים (הלוא הם אסטראל פרוג'קשן (הקרנה כוכבית למי שלא מכיר)) הם אמרו, ואני מצטט: "כל קטע שלנו עשינו תחת השפעה של חציל מטוגן. השם המקורי של סדרת האוספים TRUST IN TRANCE היה בהתחלה HATZIL IN TRANCE אבל שינינו אותו לאור לחץ של חברות התקליטים שלא רצו להציג אותנו באור שלילי של אוכלי חציל מטוגן". אלירן, אי אפשר להתווכח עם עובדות.

Infetced Mother

New member
מה שהופך 70 מהשמעונים לאנשי גואה?

יותר מצחיק זה היום בבי"ס אחד מתרברב הוא זורק שמות של פולאון מעפאן בכיף שלו ואני רק קוטל אותו, הוא אמר שהוא שומע גואה נדלקתי אמרתי לו "זרוק זרוק שמות" ההוא "עזוב" "נו שלוף כבר נראה מה אתה שומע" ברגע שהוא אמר לי פנאטיק ואננדה שייק נפלתי מצחוק וגם קצת בעצב.....התחלתי לזרוק עליו שמות עד שהוא ברח חחח

Infetced Mother

New member
איך אפשר להביא ישר בפינק פלויד

כשהבנאדם חושב שססטו סנטו המציאו את הגואה?

Roi D 1

New member
ססטו סנטו

דווקא הדיסק הראשון שלהם עם סנופקין באק ועוד כמה היה אחלה...עם חרא של סאונד אבל אהבתי אותו בזמנו

Mike A

New member
זאת בדיוק הפואנטה ../images/Emo6.gif

ערס אומר לך ג'יאמאס או ראג'ה ראם, תגיד לו הופוטאסו מונומאן

Infetced Mother

New member
לא

הם התקדמו לאזור האסטריקסאי הממוצע, פאנטיק המרובע ודיינמי המצועצע

dmt4me

New member
הטראנס לא דועך ידידי..

הטראנס רק פורח אם תתעמק יותר,אנחנו יותר בכיוון של דעיכה אני חושב,קשה לנו לקבל את השנויים שרצים בסצינה הזו.

למעלה