גואה בסילסטר

dandan173

New member
גואה בסילסטר

לא יודע למה אבל בזמן האחרון אני שומע יותר ויותר שמועות שהשנה אין מסיבות כל כך גדולות בגואה כמו בשנים קודמות. אם מישהו יודע משהו על זה, מוזמן לתת יותר מידע.

nt2834

New member
אין מסיבות השנה

יש לי כמה חברים הודים טובים שנמצאים שם עכשיו ודיווחו לי שהשנה המשטרה לא נותנת לעשות מסיבות בגואה לפחות לא באופן רשמי

גואה של היום זה לא גואה של פעם....

ואלה, השאלה עם איזה ציפיות אתה בא? אי אפשר להגיד שלא כיף בגואה, אבל הרבה אנשים מתאכזבים בגלל שהם באים עם ציפיות אחרות... גואה של פעם, של מסיבות טראנס ענקיות בחוף, מסיבות טבע מטורפות, בלי משטרה, בלי בעיות, זה כבר לא גואה של היום... נכון, גואה חייה 24 שעות, כל הזמן יש מה לעשות, המסיבות,כבר לא מסיבות טבע, הן במקומות יחסית סגורים, אפילו אם הם ליד הים, או בין הגבעות, עדיין אתה נכנס בשער, ויוצא מאותו השער, זה לא מסיבות טבע, אבל הן עדיין מטורפות,ובאים אומנים טובים מכל העולם לנגן, תאמת אני לא יודע אם יהיה אפשר למצוא השנה מסיבות טבע אמיתיות, ואם כן אז צריך ממש לחפש, המשטרה שם, ובכלל בכל הודו, גם בצפון, נכנסה למלחמה חזקה בקטע המסיבות והסמים שהולכים עם ישראלים בהודו, זה פרוייקט שהוא בשיתוף עם ממשלת ישראל והרשות למלחמה בסמים, אני הייתי העונה בקיץ בצפון, ו95% מהמסיבות המשטרה סגרה, ואפילו השתמשה באלימות כלפי האנשים שהיו שם... כל העונה שלי בצפון לא יצא לי להיות במסיבה אחת... ונחזור לעניין גואה- גואה זה- הרבה סמים-אלכוהול-זיונים-תיירים-אופנועים-שייקים-ים-מסיבות-בלאגן-כאוס... רק צריך לדעת לקראת מה באים, ולהנות ממה שיש לגואה להציע, בלי לחשוב מה היה פעם, ולמה חשבנו שאנחנו מגיעים... כאילו לא שמענו על גואה אף פעם, ואנחנו מבקרים שם בפעם הראשונה.. אה, ועצה טובה ללייל הסילבסטר- צפה למצוא הרבה, סליחה, המון, הודים שיכורים בכל מקום, וגם במסיבות, שתאמת, זה יכול להיות נחמד לפעמים.. אבל הכי חשוב-- כשאתה הולך לאיזו מסיבה גדולה, ובמיוחד בימיי הסילבסטר !!!!! שמור על הדברים שלך !!!!! אם זה על האופנוע, ועל כל דברי הערך שלך שאתה משאיר בדירה\מלון... בימיי הסילבסטר יש מלא, סליחה, המון פריצות\גניבות אופנועים\כיוסים.. הכי טוב, את האופנוע לקשור ולשים כמה שיותר קרוב לשער המועדון, את החדר\דירה לנעול טוב, ואם יש מצב לפריצה לקחת את הכסף\דרכון\הדברים החשובים באמת, איתך למסיבה עם חגורת כסף... לדעתי האישית, אני פעם הבה הייתי חוזר לגואה בתקופה שאחרי הכריסמס, ככה באזור פברואר מרץ, גם יותר שקט שם, למרות שבגואה אף פעם לא שקט, תמיד יש אנשים-מסיבות וים, ובתקופה הזאת יש גם פחות לחץ מהמשטרה... הקיצר, סע אחי- תהנה- תנצל את גואה עד תום הטרור שיש לה להציע- ויש לה הרבה- אבל רק חבל לבזבז שם יותר מדיי זמן, רק בגלל שזה "גואה", יש עוד הרבה חופים מטורפים בהודו, והריי הטיול של רובנו, דיי קצוב בזמן שהוא בעצם הכסף שלנו, וגואה היא משאבת כסף רצינית- צפה להוצאות שיכולות לנוע בין 500-1000$, ויש הרבה על מה לבזבז, אם באמת רוצים להנות ולחוות את גואה... טוב... מקווה שעזרתי למישהו.. בום בולנט, והכי חשוב- ספקוצ'-מילגה... :)

למעלה