גדר pvc

vonder

New member
גדר pvc

שלום לכולם: האם תוכלו לומר לי מה המחיר למטר, פחות או יותר, של גדר pvc ? האם גדר כזו יש רק בצבע לבן, או גם בצבעים אחרים? אם יש לכם המלצות למתקינים של גדרות כאלה, אשמח לקבל פרטים. תודה

בינא

Member
לא כתבת היכן בארץ לכן לא ניתן המליץ על ספק

ו/או מתקינים. היצרן של החומר הוא "פלכר", קבוץ כפר רופין. אם תיכנס לאתר שלהם דרך "גוגל, תוכל אולי למצוא שם רשימת ספקים.

vonder

New member
תודה. מדובר במושב באזור אשקלון

אם יש לך המלצות באזור לספקי גדרות וגם לספקי שערים, אשמח לקבל

פיטנגו4

New member
למה דוקא פלסטיק?

יש כ"כ הרבה אופציות אחרות יפות יותר... בשכונה שלי, למשל, אסור להתקין כאלה, לשמחתי הרבה.

vonder

New member
בתכנון היה צריך להיות גדר יהודה אבל

תצא לנו חריגה מהגובה המותר, אז ניסינו למצוא אופצייה אחרת בעלות דומה (מה לעשות שכשלא נשאר כסף, היופי הוא לא בראש סדרי העדיפויות) אז האדריכלית הציעה לי לבדוק גדרות מפלסטיק. בכל אופן כנראה שזה יירד מהפרק, כי קיבלתי הצעת מחיר טלפונית של 350 שקלים למטר, וזה הרבה מעבר למה שחשבתי.

בינא

Member
נסה לברר מחיר גידור עם רשת אוסטראלית

זה יותר זול מרשתות יהודה היקרנים... כל מסגר יכול לבצע לך את העבודה הזו והיום אתה יכול למצוא מסגרים באזור שלך ללא עבודה עקב המצב, אשר ישמחו לתת לך הצעה נוחה.

vonder

New member
יש לך מושג לגבי המחיר? זה נראה יפה מאוד

אבל נראה לי שזה לא עומד בתקציב שלנו

בינא

Member
ה"בול דק" נראה בדיוק כמו "פרופילי אביב"

מתעשיית המחזור. המפעל נמצא ברמת חובב. החומר מיושם בכל הערבה ועמיד שנים בשמש. הגוון מוכנס בתהליך היצור המבוצע מפקקים של בקבוקים. החומר אינו זול ואינו נראה כמו פלסטיק אלא כמו עץ להלן הקישור לאתר שלהם הנמצא בבניה: http://www.avivplastic.co.il/

cargopal

New member
יש הרבה אפשרויות של גדר .

המחיר תלוי באיזה סוג אתם צריכים. שווה שתתקשר לחברה ותבדוק. אגב בשונה ממוצרים אחרים המוצר הנ"ל מורכב ברובו מעץ והוא נחשב למוצר "ירוק" וניתן למיחזור.

למעלה