גדר, מדרגות, שערים...

דנה A

New member
גדר, מדרגות, שערים...

הי, מחפשת המלצות אם יש לכם לשערים - כניסה, חניה, לפח, פילר... וקונסטרוקציה למדרגות קלות אנחנו רוצים ללכת על מתכתי, אלומיניום/ברזל.. אשמח להמלצות על בעלי מקצועי איכותים, בעלי עמידה בזמנים!!!!!!, ויש לי שאלת התייעצות רכשתי באלוני עודפים אבן לשביל גישה, ואריחים לקומה השניה - אם אני מעוניינת לבטל את העיסקה - האם זה אפשרי, זא' האם אקבל החזר כספי או שיתנו לי זיכוי? מה המקובל במצבים מעין אלו - האם קנס או החזר מלא?? ואחרונה לעכשיו - איך פרקט לימינציה לחדרי שינה? אה.. אחרונה חביבה - האם אדני רכבת, כמדרגות, ניתנות להשגה במחיר סביר?? תודה, דנה

בינא

Member
גדר, מדרגות, שערים...המלצות

הכנסי ל- google במילה שערים. יש שם מבחר יצרנים שמציעים מגוון שונה לפי טעמים שונים. לא ברור משהו - לא דרשו מכם סוג שערים מסויים כתכתיב בהגשה? (בנ-ציונה למשל יש מפרט מדוייק). עם "אלוני עודפים" יש בעיה של החזרה בכלל, אבל יכול להיות שבסניף בו קנית יהיו מוכנים לתת לך זיכוי. כדאי לקחת אותו ו"למכור" אותו למישהו שעומד לרכוש מוצרים מהסוג אותו הם מוכרים. כסף לא תקבלי חזרה וגם אין סיבה ל"קנס"...על מה?...לא היית בסדר? פרקט למינציה מצויין לחדרי שינה ויחזיק שנים מעמד בתנאי שאין עליו קרינת שמש ישירה מהחלונות.

דנה A

New member
חיפשתי דווקא המלצות על מסגרים

חשובה לי המקצועיות, עמידה בזמנים, רמת גימור, וגם מחיר. תודה

דנה A

New member
בחיפה?

המרחק לא בעייתי? בחרתם בו בגלל היצירתיות או המחיר? האמת, מה שאני רוצה הוא די סטנדרטי.. פשוט קווים ישרים, פשוט ונקי

איריסג

New member
ארטפרו

עושים מעקות ושערים וגדרות - מדהימים. לגבי מחיר אני עוד לא יודעת להגיד לך - אבל מהצעת המחיר שהוא נתן לנו על החלונות - הוא היה מאד הוגן.

fireman

New member
אם המרחק בעייתי תחליטי את

אני גר בבאר שבע והוא הגיע לעשות את העבודה....
הוא עושה עבודה מדהימה! בנאדם מאוד כשרוני ומאוד יצירתי.... לגבי המחיר, לא יודע אם זה נחשב לזול או יקר, אני הייתי דיי מחוץ לעניין הזמנת המעקה.

למעלה