גדר במבוק

BRONCO

New member
גדר במבוק

שלום אני מחפש לקנות גדר במבוק הייתי בהום סנטר זה מאוד יקר אם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא בזול אשמח לקבל תשובה בברכה

reuven4u

New member
יש איזו חנות בגעש

קוראים לה קנה קש (גם לא זולים במיוחד...)

aviah

New member
המחיר צריך להיות

85 שקלים לגדר באורך חמישה מטרים וגובה מטר אחד, מבמבוק ו-170 שקלים לגדר באותו גודל, מענפי שזיף. שווה לשוטט בין משתלות והום סנטרים למיניהם ולהשוות מחירים.

adigreen

New member
שים לב. צרעות אוהבות לבנות קן ולהט

ולהטיל ביצים בתוך במבוק. אם באיזור יש סיכוי להמצאות צרעות, ובמיוחד אם יש ילדים קטנים כדאי להימנע משימוש בבמבוק. אלעד

danit98

New member
גדר במבוק

גם אני מחפש לקנות כמות יחסית גדולה. לדעתי עדיף ערבה ולא במבוק, גם עמיד יותר וגם יפה יותר (לדעתי). במידה ותמצא במחיר טוב אולי נוכל לקנות במשוטף ולהוזיל את המוצר. טלפון שלי 056242307 אדי

bennyTKD

New member
פספסת בשבוע, אבל תנסה בכל זאת

פספסת בשבוע, אבל תנסה בכל זאת - לפני שבוע (ביום ב', אאל"ט) היה מבצע בהום סנטר, והם הורידו את המחיר ב- 50% על גדרות הבמבוק (רק על אלו בצבע חום כהה, לא על אלו בצבע בוק). אני יודע שבאותו יום נגמר להם המלאי, והם נתנו לי להזמין ולקבל תוך 30 יום במחיר המבצע. שווה לפנות אליהם ולשאול אם עדיין ניתן להזמין במחיר המבצע. בני

YaFL

New member
יש לי גם גדר כזו

אבל נראה לי שיש לה בעיה שהיא דוהה במשך הזמן. שלי עוד לא דהתה למרות שהיא עברה כבר חורף אחד וקצת קיץ, אבל ראיתי גדרות אחרות שדהו ונראות ממש נורא. לשיקולכם.

למעלה