גדעון עזרא

Butter Boy

New member
גדעון עזרא

מה דעתכם על אמירתו של שרנו המהולל גדעון עזרא, שמציע להעסיק מאבטחים ערבים כי "הם יכולים להריח ערבים"?

Moledet972

New member
מה הבעיה עם האימרה?

האימרה סבירה, ואף נכונה כנראה. אצלנו מתלוננים רבות על היותם של הפוליטקאים "פוליטקלי קורקט", אז לפחות יש שר שאומר דברים ישירים. וכן, שומר ערבי יזהה ערבי אחר טוב יותר מאשר יזהה עולה חדש שהגיע לפני חודש.

Butter Boy

New member
בוא נעשה ניסוי קטן

תחליף את המילה "ערבים" באמירה של מר עזרא במילה "יהודים". אני בטוח שמיד תרוץ לנפנף בדגל האנטישמיות נגד מי שיעז להגיד כזה דבר.

יוֹאב

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד

אולי ככה אנשים יבינו שגדעון עזרא היה גזען קטן ומושתן ונשאר כזה...

רונאל1

New member
כמו גנדי הגזען

החבר של אדון מולדת...זה בא מאותו בית מדרש של ימין סהרורי וקיצוני. הם יפתחו ג'ורה גדולה על ערבים, אבל יהיו הראשונים להזדעק על כל אמירה רבע-אנטישמית שאיזה צרפתי מטומטום פלט.

אם הסיטואציה הייתה

כזו שיהודים היו מפוצצים את עצמם בתוך המון, בכמויות שהן בלתי ניתנות לעיכול במדינה אחרת, בטוחני שמישהו אחר היה מעלה משפט כזה או דומה. בוא חשוב על זה רגע ברמה התיאורטית, אם כבר מישהו כן צריך להתפוצץ עם אותו אחד שמאמין שהוא עולה לחגיגה עם בתולות גן עדן, אולי שווה שיקח איתו מישהו שמאמין במסורת זו גם ולא אחד שמאמין בקדושת חיי אדם ?

Carl Freeborne

New member
אני נאלץ להסכים עם רוב דבריך...

הן אפילו ההתאבדות הפנאטית של המוסלמים הדתיים חובקת בתוכה רצון לסקס הזוי? - אני חושב שזה אומר משהו..

Carl Freeborne

New member
אבל כמובן האמירה של מר עזרא

פשיסטית, ולא אגזים אם אכנה אותה נאצית.

נכון, אבל..

כמה עצוב לכתוב את זה, אך זה העולם בו אנו חיים. והפלסטינים - לשונותיהם אינן זכות וטהורות מזו של מר עזרא, יותר מזה, האימרה של ח"כ עזרא זכה תמימה לעומת מילותיו של עראפאת או האידאולוגיה המעניינת לגבי מה שארע בשנות הארבעים של ידידנו ובר שיחנו החדש מר אבו מאזן (נאצים כתבת, אם זכורני נכון..)

pikov

New member
אמירה בעייתית

לא האמירה של "ערבי מריח ערבי" מגוחכת. הרי אילו זה היה נכון - כל יהודי היה מיד מריח את הערבי המתקרב. הענין הוא שאדון עזרא חלש בעברית ולכן יצא לו פלוץ מילולי.

חלש בעברית???

זה התירוץ הכי מטומטם ששמעתי על פוליטיקאי. סליחה על הניסוח.

למעלה