גדנ"ע מזרחנים =]

גדנ"ע מזרחנים =]

וואו... זאת היתה אחלה של גדנ"ע =] =] =] חזרתי לפני חצי שעה בערך אחרי מלא שעות נסיעה אני לא אפרט הרבה, אבל בואו נסכם שהיה מהמם !!! אני רוצה כבר להגיע לצבא =] (ולא... אני לא חולה... והראש שלי במקום...) קיצר, למה אני חופרת לכם? הכרתי בגדנ"ע הזאת מישהי, מש"צית מתל אביב ואני לא זוכרת מה השם שלה!!! קיצר... הודעה למשצית האלמונית ולמי שמכיר אותה- [פרטים מזהים: שיער ג'ינג'י ארוך... הלכה עם התיק משצים שקיבלנו בכנס] אם את קוראת את ההודעה, תכתבי איזשהי תגובה שאני אדע שאת קיימת P: או מי שיודע מיזאת... (היא בכתה י'.. אם זה עוזר...) תכתבי לי מה השם שלך ואייסי או מסנג'ר או משהו =] אני זאת רון שחירפנה לך את השכל היתה רק רון אחת... אז אני מניחה שתדעי חחחח והייתי החנת"רית של קבוצה 4 זאת שצעקה מלא וצחקה המון ( למה יש לי הרגשה שהיא לא תקרא את ההודעה הזאת?! P: )

קטלני =]

מטעם חיל המודיעין היה ממש מעולה בגדנע הזאת אם את יוצאת את 100% תהני =] אבל אל תשברי אף פעם זאת גדנ"ע של לומדי ערבית (כתה י') לא הגדנע הרגילה (של י'א)

אבל זה באמת עם כל הארץ

אני למשל, הייתי במחזור הראשון שלהם השנה, הייתי עם הערים- ראשון לציון, אשדוד, אשקלון, תל אביב והסביבה, ישובים ברמת הגולן, ואיזור באר שבע... מבועים... אהה... ואילת. קיצור היו מכמה ערים, בלי קשר למחוזות, ויהיו עוד ימי גדנ"ע בהמשך עם ערים אחרות... לא נראה לי הגיוני שתיהיה גדנ"ע אחת עם כל הארץ- כנראה שבגלל זה החלוקה.

gayyyyy

New member
צבא זה מגניב

קרבי זה הכי אחי!!!! או: ג'ובניק? לא נורא העיקר שהאוטובוסים והרכבות חינם

הייתי בגדנ"ע לפני

אלף שנה.
רבתי עם המורה לערבית שתוציא אותי, והיא לא הסכימה. בסוף יצאתי, וקיבלתי מצטיינת
חבל שרק שנה אחרי זה התחילו לעשות לזה חולצות

harhanegev

New member
כל הכבוד

לך ולכל לומדי הערבית. לימוד ערבית הוא חשוב וקריטי לטובת כולנו.

בטטטה

New member
רונוש!!

אני הייתי זאת שדיברה איתך חצי שעה אחרי שהגעת לבית P: אוהבת אותך! וצבא זה באמת אחלה. וערבית,100% אני מגבירה שנה הבאה,זה כלכך קל לי

מה? מו? מי?

דיברת איתי חצי שעה אחרי שהגעתי לבית...? חחח הזיכרון בוגד בי P: אהה... בעצם נכון... פיצול אישיות בשידור חי =] אדם נורמלי, חוזר אחרי גדנע של 4 ימים עייף, סחוט, מת. הולך להתקלח, לישון... לאכול אולי... אבל לא אני! אני... למחשב =\ איזה דבר זה האא?... זה כזה בא לי באופן אוטומטי חחחח זה לא טוב... נופרה שלי =] אני אוהבת אותך המונים ! ואם את מגבירה באמת, (למרות שיש עוד זמן לחשוב על זה), שיהיה לך המון בהצלחה =]

רגע...! זה בעצם אומר ש...

אותה אחת, שאני מחפשת כלכך הרבה... לא קראה את ההודעה...?! =\ למה ידעתי שזה יקרה..?! אין מצב שמישהו מכיר אותהה...?! אחרי הכל... מחוז תל אביב... ( ! )

למעלה