גדיה עם אופק דלי...

morag

New member
גדיה עם אופק דלי...

ליאיר, שלום, מכיוון ששאלות באות בשלשות... אסטרולוג אחד אמר לי פעם שאם המזל שלי הוא גדי והאופק שלי הוא דלי החיים שלי אף פעם לא יהיו קלים. הוא טען שהדבר גורם לקונפליקט מכיוון שהגדיה היא מאד מעשית וחד משמעית ומאד מחוברת לאדמה. מצד שני הדלי, לטענתו רחפן קצת ומציב לעצמו פחות גבולות. אצלי יש תנודות. לעתים אני מרגישה משוחררת מאד והיצירתיות שלי ממריאה אלעל ואז מגיעה הגדיה שבי ומורידה אותי לאדמה המציאותית. אתה חושב שהכל זה בולשיט אחד גדול או שיש בכל זה משהו נכון?

לא פשוט - אבל בהחלט מעניין.. ../images/Emo45.gif

אבל קחי בחשבון שכל מפת לידה בנויה מ 10 כוכבים, שרובים נמצאים במזלות מאוד שונים זה מזה, גם שאין בזה איזה חידוש יוצא דופן. יש הרבה מצבים מורכבים מאלמנטים מאוד שונים, אבל זה גם מה שיפה בחיים - המורכבות, העניין, הטעמים השונים והמיוחדים, והאיכויות המרהיבות של כל אחד מהאלמנטים. אבל מהמקום הזה, כדאי תמיד לראות את כל התמונה : ראשית, הדלי הוא אולי מזל אויר, אבל הוא גם יכול להיות מאוד מאוד מעשי : אחד מהשליטים של הדלי הוא גם שבתאי, בנוסף לאורנוס, ויש הרבה דליים מאוד מחושבים וסופר מקצועיים. שנית, למה שהגדי ינחית את הדלי - ולא יעזור לו להפוך את החלומות שלו למשהו מעשי שעובד ומרויח מהיצירתיות שלו ? תרכובת עובדת לשני הכוונים, יו נואו.. בקיצור, יש לך לפחות שתי איכויות יפות - נסי לחבר את שתיהן לתרכובת מקסימה שקוראים לה מורג, שיודעת גם לרחף - וגם לעשות, גם לחלום - וגם למצות, גם להקשיב לאסטרולוגים שונים - וגם לקחת את מה שמתאים לה ולממש את הכל, ולא להפוך את זה לפחד, תחושת החמצה, וביקורת אישית מיותרת..

למעלה