גדיה מבואסת...

morag

New member
גדיה מבואסת...

ליאיר, שלומות, אני עובדת במקצוע חופשי ויצירתי מאד. הנטיה שלי היא לתת את כל הנשמה למשימות ולפרויקטים שמוטלים עלי. כל שאר הקולגות שלי מתאמצים גם כן אבל עד הגבול. כלומר, לא משקיעם דקה מעבר למינימום הדרוש. אצלי זה אחרת ואני מרגישה שאם לא סחטתי את עצמי עד הטיפה האחרונה אזי לא מיציתי את כל היכולות שלי. ואכן אני מגיעה רבות עד קצה גבול היכולת של עצמי. בהתחלה הבוס שלי זיהה את הפוטנציאל והתמורה הייתה טובה גם במשכורת וגם ביחס. בגלל המצב הכלכלי היום המשכורת נתקעה ובגלל שההשקעה שלי הפכה למובנת מאליה גם היחס המיוחד נעלם ושום הערכה לא נראית באופק.מחד גיסא אנילא מסוגלת להשתנות, כלומר לא מסוגלת לעבוד רק מינימום ומאידך גיסא אני מרגישה נפגעת ומנוצלת. אנא חווה את דעתך...

שלום לך mprag ../images/Emo13.gif

epitaph ביקש ממני לכתוב לך מה המשמעות של מזל גדי. לקחתי את הקטע מתוך האתר שלי, הרטרו של שבתאי. גדי "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר" הנרי פורד מזל גדי הוא מיסוד האדמה. הוא ניחן בתכונות של מעשיות, הגיוניות, רצינות ואחראיות, כשאר מזלות האדמה. חשבו רגע, איפה אפשר למצוא גדי? הגדי תמיד נמצא בהרים תלולים ומחוספסים ושואף לפסגה. שאפתנותו העזה גורמת לו רצון עז להגיע להישגים מרשימים. הוא יכין את רגליו ויטפס על ההר המחוספס. שליטו, שבתאי, יגרום לו לקשיים בטיפוס על ההר (אל תשכחו שההר תלול, גבוה ומסוכן), אך הגדי תמיד יגיע לפסגה, אם כי ייקח לו זמן רב לעשות זאת (סאטורן, אל הזמן). נסו להיזכר שוב בגדי. כאשר יבוא הצייד החזק והאינטליגנטי ממנו לצוד אותו, יצליח הגדי, החלש לכאורה, לברוח מהצייד ולנסוק לראש ההר. נראה שהגדי הזקן תמיד ינצח (אבל ת מ י ד) בכל. הוא לא אוהב חברה, וטוב לו ברשות עצמו, אך אם מסיבה זו או אחרת תצליח לשפר את הישגיו בקריירה, מיד ירוץ הגדי למסיבה (להתחנף). בן המזל זקוק לביטחון והרגשת שייכות. הוא מוצא ביטחון זה בקריירה, ואינו סומך על אחרים, אלא על שיפוטו שלו (בניגוד לסרטן הקוטבי לו, שזקוק לביטחון, אבל בתוך הבית, והוא תלותי בזולת). בן המזל בונה סביבו טבעות של חומה ומסגרת, שיגנו עליו וישמרו אותו מזמנים קשים (כן, כן, אותם טבעות שיש לשבתאי שליטו). הגדי ניחן באנוכיות, קמצנות, פסימיות ונטייה לדיכאון (נסו לאתר גדי טיפוסי. הביטו בו כשהוא מחייך; שפתיו, למרות חיוכו, יסטו למטה ויתנו תחושה של עצב על פניו). לגדי יש גישה רצינית ומפוכחת לכל. הוא קיבל אחריות כבר בגיל צעיר, והוא לומד מהניסיון. הוא קפדן, ודומה באופיו לאבא המחמיר. הוא ציני ומחושב. בעבודה הוא יעיל ומסור. אינו יירתע מעבודה קשה, ואף יישאר לעבוד שעות נוספות. הוא רואה בעבודה קשה הזדמנות להתקדמות והעלאה בדרגה. הוא מוצא בעבודתו ביטחון ומרגיש צורך להיות יעיל ואחראי. הוא ימצא את מיקומו במקצועות ריאליים, במיוחד מקצועות הקשורים באדמה (יסוד המזל) כמו גיאולוגיה. בניין ונגרות גם יכולים לעלות על הפרק, אך המושך אותם במיוחד הוא תחום המדינאות. באהבה אי אפשר להגיד עליו שהוא רומנטי, כי יש לו גישה קרירה ומחושבת לאהבה. שכלו שולט על לבו. הוא מסור ונאמן, ולעולם יישאר עם האדם לו התמסר. בגלל השפעת שבתאי, נמשך בן המזל לבת זוג מבוגרת ממנו, שנותנת לו תחושה של אחראית ומסורה. הוא שונא בזבוז וחוסר יעילות, ואינו יכול לשאתם. הכל אצלו מתוכנן ומחושב. בן המזל יודע היטב מה צעדיו הבאים, ואיך יקלע את חצו היישר למטרה לו קבע. הגדי יכול להיות שתלטן, ולא יפחד מלכפות את דעתו או רצונו. הוא מעריץ אנשים בעלי עמדה גבוהה, ובעלי תוארי כבוד (הקיצר, סנוב אמיתי, אם כל הכבוד לגדי, הזקן החכם). מספר נומרולוגי: 8 (שבתאי) בטארוט: השטן, בארקנה המשנית: מלך מטבעות (מלך מעוין), ויש שיגידו מלכת המטבעות. מפורסמים במזל: מרטין לות´ר קינג, מולייר, אנטון צ´כוב, אנואר סאדאת, אייזק ניוטון, לואי פסטר, אל קפונה, אלביס פרסלי וריקי מרטין. בשלב זה ודאי הבנת כבר למה את גדייה טיפוסית
שלך, שבי ואפיטף

בגדול - זה הזמן

לאפשר לעצמך מקומות אחרים להשקעה, ובעיקר - השקעה עבורך, עבור עצמך, מקום שהוא קשה לך יותר ממקומות אחרים, וכדאי לנצל את מה שקורה עכשיו ולהפנות סוף סוף את הזרקור אליך : זה הזמן לחשוב על עצמך, ולא להשקיע רק עבור אנשים אחרים במסירות כזו, שכן התגמול מסתבר חשוב גם חשוב. יש משהו של בריחה בעבודה הזו, בריחה מהבעיות האמיתיות שלך, בריחה מאפיקים אחרים של השקעה לטובתך שלך, וממשמעות התחום הרגשי סביבך. ואולי סוף סוף החיים מפנים את תשומת לבך אל התחומים האחרים האלה בחייך כדי שתשקיעי בהם, אחרי שחסמת את כל הדרכים האחרות לעצמך.. בגדול - הגיע הזמן להתעורר, ונראה שאו טו טו זה כבר קורה ממילא.

למעלה