ג'דזיה-דקס (?)

• פותח הנושא riku
  • פורסם בתאריך

riku

New member
ג'דזיה-דקס (?)

לא ראיתי את הפרקים של הדור הבא(ראיתי קצת לא יותר מ5 פרקים, עוד מהתקופה ששודר ב23) וראיתי בערך מהחצי של חלל עמוק9 לפני שהיא מתה ראו את וורף ואת ג'דזיה ביחד ואז ראו אחת אחרת בתור דקס מופיעה ולאחר כמה פרקים הבנתי שהאישיות שלה זה בעצם ג'דזיה רק בגוף אחר?? ראיתי את זה ממש ממזמן אז אני לא הכי זוכר... ואם זה נכון אז למה וורף לא דיבר איתה כמה ימים?? הרי קיטץ' אמריקאי זה שהאהבה היא בנפש לא בחיצוניות... ראיתי את זה ממש ממזמן אז אם מישהו יכול לעדכן אותי בפרט הקטן הזה... -riku

לא מדוייק....

כשהשיתופן עובר מגוף אחד לאחר, הפונדקאי מקבל את הזכרונות של הפונדקאי הקודם, אבל לא את האופי שלו. אזרי דקס(ויש שאומרים... עזרי
), הפונדקאית שבאה אחרי ג'דזיה, ממש ממש לא דומה לה... לוורף היה קשה לקבל את זה שאישתו מתה, אבל גם לא מתה... ומה שיותר גרוע, היא מאוהבת בג'וליאן בשיר. (אבוי לבושה ולחרפה) עזרתי?

python 4

New member
יש לתקן ולומר

שוורף התאכזב מזה שאשתו, פצצה סקסית לכל הדעות, הפכה לה פתאום לשטיחון מהלך. אחרי דבר כזה את היית מדברת איתה בכלל?

python 4

New member
ג'דזיה? בוודאי שהיא לא נראית רע

בלשון המעטה. אזרי? תסלח לי אני הולך להקיא.
בכלל אני מתפלא איך זה שאזרי לא התפוצצה לגזרים ברגע שהשתילו לה את הדקס עם האישיות של ג'דזיה בתוכה.. כמו בקבוק שמתפוצץ כשמכניסים אותו למים עמוקים.

[TNT]

New member
התכוונתי לאזרי

היא לא נראת מדהים אבל לא כל כך רע חוץ מזה גם ג'דזיה לא היתה כזאת פצצה

CaptainOok

New member
ג'דזיה שולתת!!!

ג'דזיה תעשי לי ילד!!! (CaptainOok בהתקף טינאייג'ריות-נקבי) גם אני אוהב את ג'דזיה!

HyperNovA

New member
אזרי לא כזאת רעה...

אני מציע לך להסתכל על כמה תמונות שלה בגלרייה למבוגרים בלבד
לא שאני הסתכלתי שם... אממ חבר שלי סיפר לי ! כן חבר שלי...

[TNT]

New member
אאה אני מכיר את החבר הזה../images/Emo13.gif

סתם אגב גם בסדרה בפרקים של היקום המגביל היא נראת לא רע

לא נראה לי שזו באמת היא

זו בטח עבודת פוטושופ, אבל עצם העובדה שעשו את זה עם הראש שלה אומרת משהו... נניח, לא היו עושים אותו דבר עם הראש של גיינן או של קאי ווין, מבינים את כוונתי?

Bajoran Priest

New member
לא רק זכרונות

לשיתופן עצמו יש אישיות משל עצמו+ההתפחות שעברה עליו בכל תקופות החיים, ולמעשה נוצר מיזוג מוחלט בין השיתופן לפונדקאי החדש. אזרי דקס היא לא "אזרי עם הזכרונות של כל פונדקאי הדקס" אלא היא יישות חדשה שמהווה שילוב, ערבוב אם תרצו, של אזרי ושל השיתופן דקס(שבין היתר, מכיל את כל הזכרונות של הפונדקאים הקודמים).

python 4

New member
תזכיר לי לא לכתוב את ההגדרה לדקס

כשנגיע ל- ד'... מאיפה אתה יודע את כל זה?

Bajoran Priest

New member
אהמממ... ראיתי את הסדרה ../images/Emo9.gif

המידע הרלוונטי העיקרי לגבי הטריל מוצג בהדרגה בכמה פרקים טריליים במהלך העונות. אחד הפרקים החשובים ביותר לעניין זה הוא הפרק Dax מהעונה הראשונה.

python 4

New member
גם אני ראיתי את הסדרה..

אבל לפני שנים, ואני לא זוכר מה עשיתי אתמול. ככה זה בגיל שלי, כשהסניליות מתחילה כבר להשפיע. אני אומר תודה שאני זוכר מה זה דקס בכלל.

למעלה