גדול, פורום מחזות זמר!

AsUwiiiiiiiiish

New member
גדול, פורום מחזות זמר! ../images/Emo13.gif

איך פספסתי אותו עד עכשיו?
אז אם אני כבר פה כמה שאלות לחברי הפורום: 1. מה אתם מעדיפים, מיוזקלים בקולנוע (צלילי המוזיקה וכו´) או מחזות זמר בתיאטרון (היחידים שראיתי זה גריז בלונדון, ו"הקוסם" בישראל)? אני אישית מעדיפה סרטים, כי אפשר לראות אותם שוב ושוב, והם לא עולים כ"כ הרבה כסף... 2. מה המחזמר האהוב עליכם? אני חושבת ששלי הוא ללא ספק סיפור הפרברים. הסרט, כמובן (לא יודעת בעצם אם היתה גם הצגה).. 3. מה דעתכם על מולאן רוג´? דעתי קצת חצויה, עוד לא החלטתי אם אני אוהבת אותו או לא. זה הכל, אחלה פורום יש לכם!

אאשלום!בטח שהיתה הצגה סיפור הפרברים

אממממממממממממממממממממממממ אני מאוד אוהב סרטים מוזיקליים,ואם מישהו מעוניין,אני אשמח להעלות את עבודת הגמר שלי בקולנוע שעוסקת ב-סרטים מוזיקליים,מאוד מעניין,אבל תיאטרון אני אוהב הרבה יותר,בעיקר בגלל האינטראקציה עם הקהל.2

AsUwiiiiiiiiish

New member
אני אשמח!

שתעלה את עבודת הגמר שלך בקולנוע, ז"א. בקשר לסיפור הפרברים - אתה יודע מה בא קודם, המחזה או הסרט? עכשיו אני נזכרת שראיתי פעם את הפסקול של ההצגה באיזה חנות דיסקים... חבל שלא קניתי, מאז אני לא מוצאת אותו.

תמיד בא קודם המחזמר

זה נכון לגבי סיפור הפרברים, קאברט, שיער, גריז, צלילי המוסיקה, ואולי שכחתי עוד כמה דברים...

trilliane

Well-known member
מנהל
צלילי המוסיקה היה קודם מחזמר? ../images/Emo79.gif

אני חושבת שאת טועה... התסריט היה מקורי לסרט והשירים נכתבו לו במיוחד... זה לפחות מה שאני יודעת.

trilliane

Well-known member
מנהל
צודקת! משום מה זכרתי ההיפך... ../images/Emo3.gif

קבלי התנצלותי.

מספר תשובות

1. אני מעדיפה בתיאטרון, כי זה הרבה יותר אמיתי, זה חוויה גדולה יותר וכל החושים משתתפים בזה. תיאטרון זאת חוויה מדהימה! 2. פאנטום האופרה, ללא ספק. 3. מולאן רוז´ - הסרט הכי גאוני שאי פעם נעשה! אני חולה עליו, למרות שהוא מדכא בצורה קיצונית. וממש אהבתי את הכינוי שלך.. לקוח מעוד אחד הסרטים האהובים עליי...

trilliane

Well-known member
מנהל
תשובותיי:

1. יש רצוי ויש מצוי... תאטרון לעולם יהיה יותר רצוי - זו חוויה אחרת לגמרי. אין כמו הופעה חיה, שחקנים בשר ודם, הנוכחות באולם, התזמורת החיה שמנגנת... הכל קורה LIVE, לנגד עיניך. מצד שני - זה לא קורה הרבה (בארץ) וזה יקר. אם נצטט סרט מוסיקלי ותיק - "לו הייתי רוטשילד...". 2. המחזמר האהוב עלי... עלובי החיים, אני מניחה
ואחריו... גברתי הנאוה, אני חושבת. אבל לא ראיתי מספיק הצגות, ובסרטים, בשונה מהצגות, מדובר בפחות שירים ויותר מלל. דווקא את סיפור הפרברים לא יצא לי לראות... קורה
. 3. אהבתי מאד את מולאן רוז´ - סרט יפיפה מבחינה ויזואלית. מבחינה עלילתית לא היה בו הרבה... ומבחינת השירים - עשוי טוב, אבל אני בהחלט מעדיפה שירים מקוריים על קאברים, טובים ככל שיהיו.

למעלה