גגון פח עושה רעש כשיורד גשם מה עושים?

mpol123

New member
גגון פח עושה רעש כשיורד גשם מה עושים?

יש לי גגון פח וכשיורד עליו גשם יש רעש נוראי... אמרו לי שאם אני אמרח עליו שכבת פוליגג ועל זה אפזר חול ים ועל זה עוד שכבת פוליגג זה יפתור את הבעיה בגלל שהחול ישבור את הטיפות והפוליגג הוא גמיש וככה יבודד מרעש זה נשמע לי קצת הזוי... מישהו יכול לאמת לי את זה לפני שאני עובד סתם? או לתת פיתרון מוצלח יותר? אין לי אפשרות לשים שם צמר סלעים או משהו בסיגנון

רשר

Well-known member
מנהל
שכבה אחת של תערובת חול ופוליגג

אם לא מספיק בצע שכבה נוספת זהה, כמה חול - כמה שיותר, חוסך פוליגג ומפזר טיפות טוב יותר לעצם העניין פוליגג הנו רק דבק להחזיק את החול שמבצע את העבודה, לשם הדגמה ראה "רב-רעף"

חן 1111

Active member
כן. זה פתרון מוצלח במחיר סביר.

זה גם מונע את הויברציות של הפח, והחול באמת שובר את טיפות המים. זה לא שאחרי זה תהיה דממה, אבל זה יהיה הרבה יותר שקט. וכמו שכתב רשר, אתה יכול פשוט לערבב את הפוליגג עם הרבה חול ולמרוח.

חן 1111

Active member
מאיפה הבאת את זה?

אם זה סנטף אמיתי זה מאוד עמיד. יש לי גגון אחד שמחזיק כבר לפחות 15 שנה, ועד כמה שזכור לי עשיתי אותו מסנטף משומש, לא יודע בן כמה.

חן 1111

Active member
לדעתי זה יידבק פחות טוב לסנטף

ויתקלף במשך הזמן. אבל זה יהיה יעיל באותה מידה להפחתת רעשי הגשם.

Mישהיא

New member
פתרון הרבה יותר פשוט

וקל(מבחינת משקל , וגם עבודה ) יריעה קטנה של דשא סינטטי חיזקתי עם ארבעה אזיקונים ..(תלוי בגודל הגגון שלך ) ורעש הגשם כמעט לא נשמע .. אפשר להוסיף גם פרחים על הדשא ובכלל יש לך יצירת אומנות :))

למעלה