גגגגגגגגגג גגגגגגגגגגגגגגגגג
2 201002 New member 14/8/05 #5 נצל"ש-אדווה כנסי שניה בבקשה!!!!!!!! אתמול בלילה מישהו (`כריש פטיששש`) שם פה תמונות של פלור מאיזה כתבה וגם את הכתבה עצמה...והיום זה נעלם!!! איפה זה?? מחקת את זה?!?! אם כן,למה??
נצל"ש-אדווה כנסי שניה בבקשה!!!!!!!! אתמול בלילה מישהו (`כריש פטיששש`) שם פה תמונות של פלור מאיזה כתבה וגם את הכתבה עצמה...והיום זה נעלם!!! איפה זה?? מחקת את זה?!?! אם כן,למה??
ה הגולש באינטרנט New member 14/8/05 #6 חפשי בחיפוש מתקדם ../images/Emo185.gif בפורום הזה "שם משתמש/ת" כריש פטישששש,מצאתי את התמונות,אבל שאני מנסה להיכנס להודעה כתוב שאי אפשר כנראה עקב מחיקתה מהפורום.
חפשי בחיפוש מתקדם ../images/Emo185.gif בפורום הזה "שם משתמש/ת" כריש פטישששש,מצאתי את התמונות,אבל שאני מנסה להיכנס להודעה כתוב שאי אפשר כנראה עקב מחיקתה מהפורום.
2 201002 New member 14/8/05 #7 כן,אני יודעת...עשיתי את זה...אבל לא הבנתי למה ההודעה נמחקה...כאילו,מה היתה הבעיה בה?? לא היו שם קללות,לא פרסומות... אשמח לקבל תשובה!!! אה,וגם הגבתי שם להודעה ושאלתי שאלה,ועכשיו כשזה מחוק אני לא אקבל תשובה...
כן,אני יודעת...עשיתי את זה...אבל לא הבנתי למה ההודעה נמחקה...כאילו,מה היתה הבעיה בה?? לא היו שם קללות,לא פרסומות... אשמח לקבל תשובה!!! אה,וגם הגבתי שם להודעה ושאלתי שאלה,ועכשיו כשזה מחוק אני לא אקבל תשובה...
מ מילקי ספירלה New member 15/8/05 #10 ../images/Emo67.gifדווע ורונה ../images/Emo26.gif הילדה מעלה דברים לאתר שלה
ג גמדונת קיבוצניקית New member 15/8/05 #11 ../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifאני יודעת כבר שלחתי אזהרה