גב...

zakomea

New member
גב...

מישהו יכול לתת לי תרגיל כדי להגמיש את הגב, כי הגב שלי ממש לא גמיש, ובאימון האחרון ממש מתחתי אותו ואני עדיין סובל על הטעות הזו

zoti

New member
תרגילים

זה למעשה תרגיל מתיחה לגב והוא יעזור לך אם יש לך כאבים. שכב על הגב. קפל רגליים לכיוון החזה. נעל ידיים לפני הברכיים כך שאת במין תנוחת עובר ותמשוך את הברכיים חזק לכיוון הגוף. עובד גם אם מישהו דוחף את הברכיים שלך לכיוון החזה שלך. כדי להגמיש. שב על הרצפה עם רגליים ישרות וצמודות. קצות האצבעות פונות כלפי מעלה ב90 מעלות מהרגליים. התכופף קדימה ונסה לגעת עם האצבעות של הידיים באצבעות של הרגליים. הגע למקסימום שאתה יכול אבל ללא הרגשת כאב. החזק כ 10-15 שניות ושחרר. חזור על התרגיל מספר פעמים. אפשר את אותו הדבר אבל בעמידה. חשוב !!! כל תרגילי הגמישות חייבים להתבצע לאחר חימום נאות. יש עוד הרבה תרגילים לסיום, מצורף לינק.

budoka

New member
תוספות לתרגיל של ZOTI

התוספת שתופסת
באותו מצב שכיבה בתנוחה העוברית, תתנדנד קדימה ואחורה, כאילו "לגהץ" את הגב התחתון. לגבי הגמשה: שב בישיבה מזרחית. קח את רגל ימין ותניח את כף הרגל על הקרקע משמאל לירך של רגל שמאל, כשהברך מצביעה לתקרה. תניח את כף יד שמאל במקום שיתמוך בפניה של פלג הגוף העליון שלך שמאלה. עכשיו קח את מרפק ימין, ודחוף איתו כנגד פנים הירך הימנית שלך. בשלב הזה עמוד השדרה שלך מפותל שמאלה. הפנה מבט שמאלה עד כמה שאפשר ללא מאמץ. האמת, יותר קשה לכתוב את התרגיל הזה מלעשות אותו. כל תרגיל גמישות שכזה צריך לעשות באופן מתון, ללא ניעות וללא הפסקת נשימה. ובאמת, שים לב שאתה לא מתאמץ. הגמשה מתבצעת כשהשרירים רפויים. בהצלחה!

למעלה