גב

YANIR T

New member
גב

שלום, אני מחפשת רופא פרטי לחוות דעת נוספת, אולם אני לא מצליחה להשיג רופא לבעיה שלי, אני אסביר: אני סובלת מכאב גב עליון בצד שמאל כבר כמעט שנה, יש ימים שזה פשוט משפיע לי גם על הנשימה, זה מלווה בשיעול. לאחרונה אני סובלת גם מכאבים ברגלים, מהברך כלפי מטה בשוקיים , ובברכיים. העניין שכל פעם שאני מוצאת רופא פרטי, הוא מתמחה לדבר אחד בלבד, יש אחד שמתמחה בגב ויש אחד שמתמחה ברגליים, השאלה שלי האם יש רופא פרטי שמתמחה בהכל? כי אני לא יודעת אם זה קשור אחד לשני. אני רוצה רופא פרטי לחוות דעת נוספת כי הייתי כבר ב-3 רופאים אורטופדיים דרך הקופה, ואף אחד לא נתן לי תשובה. תודה רבה!

c h i r o

New member
אז אני אשאל משהו אחר

האם ייתכן שהכאבי גב שאני סובלת בשנה האחרונה, בצד שמאלי עליון של הגב, קשור לכאבי רגליים שיש לי כבר חודשיים? כאבים מהברך כלפי מטה, לפעמים זה מלווה בכאב חד וחזק לכמה שניות, ולפעמים פשוט כואבות הרגליים. ומדוע כאשר כואב הגב זה מלווה בשיעול? התבצעו צילומי רטגן לגב ולצוואר, נעשו בדיקות דם ואיסוף שתן, הכל היה בסדר. התשובה של האורטופד הייתה שכיוון שאני עובדת מול מחשב כל הלחץ של הראש נופל על השכם, האם הגיוני? ולמה זה רק בצד אחד? לרגליים בכלל הוא לא שלח לצילום רק אמר שזה שברי הליכה וזהו. משום מה זה נראה לי קשור אחד לשני, האם אני צודקת? תודה

למעלה