גב תחתון נפוח

tinki008

New member
גב תחתון נפוח

בת 19 שנמצאת בגיל הצבא עכשיו. היא נורא רזה גובה 165 משקל 47. היא סוחבת תיק שכבד ממנה פי הרבה. ועכשיו היא בחופשה ופתאום הופיעה לה בגב התחתון נפיחות שהיא לא הרגישה, במקרה היא ראתה. אין לזה צורה עגולה של ציסטה, זה יותר צורה מלבנית באמצע של הגב התחתון ממש מעל הישבן. וזה לא אדום, זה נמצאה אצלה כבר חודש, ובזמן האחרון היא טוענת שמדי פעם לא תמיד יש לה דקירות לא נימול, הרבה לחץ שמופעל על המקום. ניסיתי לחפש מידע באינטרנט והגעתי לרקמת שומן שמצטברת. אך אני לא ממש בטוחה שזה זה, אני לא ספצית בתחום. אם תוכלו לעזור לי להתכוון איך קוראים לזה , שהצבא לא יתן כל מיני כדורים לא רצוים.
אני חושבת שזה מאוד יכול להיות שזה נוצר עקב הסחיבת תיק הצ'ימידן הכבד, כי אני יודעת שזה גם איזור הדיסיקים אז בעיקרון אני מקווה שהם לא נדפקו לה.
חשבתי אולי לתת לה כרית חמה בנתיים שאולי זה יפזר בעזרת החום את ההצטברות, או שיש משהו שאפשר למרוח על זה בנתיים?
אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי שביבי מידע על התופעה הזאת.

0 אור 0

New member
אין ברירה וצריך להגיע לרופא או מטפל

את לא באמת רוצה שננסה לנחש מתיאור קצרצר בפורום מה יכול להיות בגב של הבת שלך, והאם זה מסוכן.
יכול להיות שזה באמת מהתרמיל הכבד - ואז כדאי לרכוש תרמיל שמותאם לגב שלה כמו שצריך (לפני שנסעתי לחו"ל קראתי המון על כל התיאוריות וסוגי התרמילים המשוכללים, ובסוף מצאתי תרמיל פושטי לגמרי של הגיס שלי שהיה לי הכי נוח אתו - וכמובן שהצטמצמתי במטען והכנסתי לתוכו רק משקל שאני מסוגלת פיזית להרים)

mic26

New member
ראיתי מקרים כאלה

במקרים האלה היו כאבי גב, אבל הרפואה המערבית לא מצאה משהו יוצא דופן (אני לא אומרת שזה המצב של הבחורה, אין במה שאני כותבת אבחנה, רק שיתוף). למרות שלא היו ממצאים מיוחדים, הכאבים היו חזקים. אני ממליצה גם לעשות בדיקות רפואיות, לפחות צילומים בסיסיים, ולפנות לטיפול בדיקור. כדאי גם לחזק את שרירי הגב התחתון והבטן התחתונה.
אם היא תמשיך לסחוב משאות כבדים מידי, יש אפשרות שהבעיה לא תעבור עד שהיא תפסיק.

למעלה