גב לוקח בגמר

השרדות10

New member
תגידי,איזה חלק בלא לפרסם ספויילרים לא הבנת??

את עוברת על חוקי הפורום ולא בפעם הראשונה! לא כולם קוראים את הספויילרים על הגמר (כולל אני לא),וזה הורס לכולנו!!!!

השרדות10

New member
לא לקרוא??? לזה נועד סימון הספוילר!

ככה אנשים יודעים לא לקרוא! בינתיים את סתם הורסת לאנשים!

ny22

New member
מנהל
עצבנית אש111, אם את כותבת את הספוילר בכותרת

אז אין לה ברירה אלא לקרוא אותו... אם זה בתגובה - היא לא חייבת לפתוח וכאן זה נכון שהיא לא חייבת לקרוא תגובות שלך....

השרדות10

New member
מה זה קשור כותרת או לא?

אם לא כתוב ספויילר בכותרת,אז ראית שזה ספויילר רק אחרי שנכנסת והיה מאוחר מדי

ny22

New member
מנהל
במקרה הזה את צודקת....

מה שאני רציתי לומר זה שאסור לרשום ספוילר בכותרת... כי אז באמת אי אפשר לפספס...

ny22

New member
מנהל
הי, שלום לכם. שני דברים../images/Emo27.gif

א. בבקה לדבר בצורה יותר נעימה, אנחנו בכל אופן בני אדם.... ב. אם מדובר בשמועות, אז זאת לא עבירה על חוקי הפורום, כי יש גם שמועות כוזבות....

השרדות10

New member
למנהל

קודם כל אני מדברת איך שהיא מדברת (מי שמדבר בצורה מעליבה שלא יצפה ליחס עדין כלפיו) דבר שני-ספוילרים יש לסמן כספוילר! למה היא הורסת לאנשים את הצפיה??? היא כתבה בפירוש כמה פעמים (בלי לסמן את זה!) שידוע כבר מזמן שגב מגיע לגמר כי זה כבר פורסם. וזה ההגדרה לספוליר! אני אישית לא ידעתי את זה והיא דפקה לי את חווית הצפיה, למה להיכנס לפה בשביל שאנשים שעושים מה שהם רוצים יהרסו לנו את הצפיה? לא תודה!

ny22

New member
מנהל
בדיוק בשביל זה יש אותי ../images/Emo26.gif

מישהי פירסמה ספוילר? במקום לקלל ולתקוף פשוט תשלחי לי מסר ואני אמחק את הספוילר אם אכן הוא כזה. לגבי מה שהיא אמרה - זה רק שמועות. במקום לקחת את זה כמשהו אמיתי תחשבי כאילו היא רק מנחשת ואז ככה חווית הצפייה לא תהרס לך....

השרדות10

New member
??

אני קיללתי? למה סתם להגיד על אנשים? ואני לא מבינה מה אתה מתכוון ב"שמועה"? היא "שמעה" את ההדלפה (שכולנו הקפדנו לא לקרוא-כי אנשים התחשבו והקשיבו לחוקים,ושמו סימנים שמי שלא רוצה לא נכנס ואוכל אותה), שמועות על הגמר,מקורן בהדלפות שיוצאות לאינטרנט,אין להן שום מקור אחר,אז קצת קרדיט לאינטלגנציה של כולנו פה, ו..וואו..באמת "תודה" !אני יעשה את עצמי עכשיו כאילו היא "ניחשה",וככה אני לא אחשוב על זה שאני יודעת את מה שהיא הספיקה לגלות! ..איך לא חשבנו על זה קודם?

אני חדשה בפורום

וזו לא סיבה לדבר ככה אנשים מרגישים בנוח מאחורי מחשב לקלל כמו בהמות בלי לחשוב שיש צד שנפגע כולה תוכנית לא צריך להגזים ולרדת לפסים אישים

mmeny

New member
אולי תעיפו אותו מהפורום

או שאתם רוצים שגם אני לא ייכנס

למעלה