גב הגמל נשבר מזמן..

• פותח הנושא 2k3
  • פורסם בתאריך

2k3

New member
גב הגמל נשבר מזמן..

דיי נמאס לי! אני מתפוצץ! הרבה זמן לא כתבתי כאן הודעות, אבל אני כאן תמיד, קורא ולומד את כל התגובות והנושאים כאן. לצערי אף תגובה כאן בפורום לא מתאימה לי ולא "פותרת" את הבעיות שלי.. זוכרים את הסיפור עם החברה ? שהתנהגה מגעיל וכל זה.. היא החליטה שהיא רוצה לחזור, ותעשה הכל על מנת שנחזור. כל שאבקש. אני כמובן שלא רציתי למונע ממנה אורך חיים נורמאלי, אמרתי לה שלא תפסיק לעשות כלום בחייה ושתעזוב אותי לנפשי. היה לי הכי קשה בעולם להגיד את זה, כי למרות הכל , אני עדיין אוהב ומתגעגע! לאט לאט התרכחתי קצת וחזרנו להפגש.. היינו נפגשים, יוצאים ומבלים.. התנהגתי אליה כהרגיל , כאל נסיכה! הבאתי לה סתם כך פרחים לעבודה באמצע היום וכו'. היא ראתה כי טוב והחלה לזלזל ולהתנהג מגעיל! למרות שאנחנו לא חברים! וזה פשוט הורס לי ימים שלמים!! אני לא מתפקד! אתמול אמרתי לה שלא נדבר יותר ודי.. נמאס.. והיום? לא קמתי מהמיטה.. כל היום שכבתי במיטה ללא מעש.. אין לי למי לספר.. לשפוך.. להתייעץ.. אנשים שחשבתי שאהבו אותי, פשוט קמו ונעלמו כאילו לא היו.. הורים? לא סובלים אותה.. חברים? לא בקטע של זה בכלל.. עכשיו בטח יגיבו "תצא, תבלה.. זה הגיל".. אבל אני לא אחד כזה. אני לא אוהב לצאת למסיבות ופאבים וכל מני דברים כאלה.. אני בייתי יותר.. אני לא יכול! לא יכול יותר! נמאס לי! מצטער על המגילה.. שיהיה לכולם שבוע נפלא ורק טוב!

../images/Emo24.gif

תראה,די ברור שהמצב רק יחזור על עצמו אם לא באמת תתנתק! וז"א אומר לגמרי,לא טלפונים לא לצאת ובטח ובטח לא לשלוח לה פרחים! הבחורה שיחקה בך פעם אחת,היא איבדה אותך וכנראה הבינה שהיא איבדה משהו טוב.אבל כנראה לא מספיק כי היא ממשיכה לשחק בך והיא תמשיך כל עוד אתה שלה. זה מה שאתה רוצה??? ברור שיש עדיין אהבה וגעגועים,אבל עוד מעט יבוא כבר המצב שאתה פשוט תשנא את עצמך אם תתן לה להמשיך כך. באורח פלא,דווקא ברגעים הכי קשים של האדם,תמיד הוא יהיה לבד, אבל זה הדבר שהכי מחשל. אתה מתאר את עצמך כבחור די ביתי,שזה לא נפוץ היום.ותאמין לי הרבה מהבחורות מחפשות מישהו כמוך.אז תהיה חזק.

2k3

New member
היי:)

אני באמת התנתקתי.. לגמרי.. לא עניתי לה לטלפונים, לא יצאתי וכמובן שלא שלחתי פרחים.. אבל היא השיגה אותי בכ"ז.. ואני לא יכול להיות רע לאנשים, בטח לא אליה. היא אמרה לי שהיא סובלת ושרע לה.. מה יכולתי לעשות? אני לא בנאדם רע.. למרות שהיא פגעה בי, לא רציתי שהיא תפגע.. בכל אופן, נסיכה שבורת לב, את באמת נסיכה. תודה רבה על התגובה!

joshh

New member
אחי כך את המושכות ותוביל אתה ...

תשמע ... אם כמה שאני לא רוצה להגיד את זה, אבל אתה אשם בזה קצת, אתה נותן לה לעשות את זה ...אם כל ההסברים שאתה יכול להגיד לי ואני גם אקבל אותם, זה עדיין לא ישנה את העובדה שהסיבה היחידה שהיא עושה את מה שהיא עושה זה כי אתה נותן לה לעשות זאת (ואני לא אומר שהיא לא קקה). והיא יודעת לרכב טוב מאוד, בחורה כזאת מתרחקים כמו מאש! כל פעם שתתרחק היא תיהיה מלאך, וכל פעם שתתחיל להשקיע היא תזלזל. לדעתי, פעם הבאה שהיא תגיד לך משהו כמו "אני יעשה הכל בשביל שנחזור" תגיד לה שאם היא מתקרבת איילך יותר מ 50 מ'ר אתה מוצא צו הרחקה נגדה. החיים שלה משעממים כניראה וכך היא יודעת להעסיק את עצמה, אבל אתה לא צריך לסבול מזה ! עכשיו תפקידך בכל הסיפור הזה הוא להפנים את זה ולדעת שהיא רק צרות, ואתה צריך לדעת שיש יותר טוב מזה, הרבה יותר טוב מזה... אני אתן לך משהו שכתבתי שיתן לך חומר למחשבה ... בהצלחה, joshua

2k3

New member
זה זמן רב שלא קראתי דברים

כל כך נכונים! אחי, כל מילה חצובה בסלע! אני כל כך מזדהה עם זה.. אלו משפטים שאמרתי לה בדיוק בתחילת הקשר.. כנראה שזהו האופי האנושי ואין פתרון אליו.. תודה אחי..

קודם כל כואב לי לשמוע

וגם אם לא היה נושא כזה בעבר בפורום עכשיו יש אבל התשובה שלי שנכונה להרבה מקרים נכונה גם עכשיו והכל על סמך נסיון יקירי כמו שאבא שלי אומר "עץ עקום לא יתיישר" מי שלא התאים לך בעבר לא יתאים גם בהווה ובטח שלא בעתיד אני לא מאמינה בנסיון נוסף כי מי שהוא כזה באופי הוא כזה גם אם הוא יבטיח שהוא לא יעשה את הדברים שוב תחסוך לעצמך כאבים ושלח אותה לאלך עזע&&@$%&

2k3

New member
כנראה שאת באמת צודקת..

היי , תודה! אני אולי איפשהו בפנים מנסה להתכחש לזה.. אבל זה נכון ככל הנראה.. תודה!! המון תודה.. :)

ניקולי

New member
סליחה שאני כזאת

אתה יודע מה זה קרציה ?? יופי, אני מניחה שאתה יודע אז יופי!!
ועכשיו תגיד לי בשביל מה אתה מביא לה סתם ככה פרחים ליום עבודה?? אתה לא חושב שזה מוגזם???? אתה אולי לא יודע אבל ישנן בחורות שלא אוהבות לקבל הרבה.. זה דוחה אותן וחוץ מזה אם היא לא מוכנה לקבל. שתחפש!!

2k3

New member
ישנן בחורות שלא מוכנות לקבל הרבה?!

ואני אמור לנחש מתי הן כן ומתי הן לא?? פעם כשהייתי עושה לה דברים כאלה היא הייתה חונקת אותי באהבה!! ורוצה שרק אמשיך לעשות כן.. אז עכשיו היא לא אוהבת? כיצד אני אמור לדעת?? אוף!!

ניקולי

New member
זהו שדברים כאלו

צריכים לבוא על פי תחושות תאר לעצמך אתה נמצא בקשר והיא מעריפה עלייך אהבה.. מתנות.. יחס....אבל הכל בצורה מוגזמת מה תרגיש אז?? אני הייתי חונקת את אותה חברה דיי חליק קצת נשימה .. לא להיות

2k3

New member
את כנראה לא ממש מבינה..

את הסיטואציה.. אבל לא חשוב.. תודה בכל מקרה על התגובה:)

2k3

New member
אולי..

אבל לא יודע, יש לי הרגשה שעשית אותי הלא בסדר בכל הסיפור. היינו חברים, נפרדה ממני, זרקה אותי! התחננתי לחזור במשך חודש.. היא סירבה! יום אחד היא באה ביציאה שהיא מוכנה לחזור.. ושתעשה הכל בכדי שנחזור, הפעם זה היה מאוחר מידי וסירבתי אני. המשכתי בחיי.. יצאתי, ביליתי עם ידידות וכו'. היא היתה מתקשרת כל פעם ואומרת שרע לה שאנחנו לא יחד ושאני יוצא ומבלה עם ידידות אחרות שלי.. לא יכולתי שרע לה (למרות כל החרא שהיא עשתה לי) ובאמת הייתי נחמד אליה, נפגש איתה, ומתנהג אליה כאל נסיכה.. היא ראתה כי טוב , והחלה לזלזל ולהתנהג מגעיל! אבל למה היא עושה את זה? נתנה לי לחזור להרגיש את כל הטוב שהרגשתי אליה והיא עכשיו שוב מתנהגת מגעיל? שתביני, היא מזלזלת בי כמו שאיש לא עשה כמוה.. וזה בתמורה על זה שכביכול ריחמתי עליה שרע לה והייתי הכי נחמד בעולם ..ע"ע פרחים למשמרת.. אני מקווה שעכשיו התמונה ברורה יותר.. היתה לי מן הרגשה כזאת שעשית אותי קרציה.. וזה ממש לא ככה.

ניקולי

New member
חס וחלילה

בגדול אני מנסה לאמר לך שאם היא לא רוצה לא צריך.. ואותך אני מלמדת שלא צריך להגזים בלהראות כמה אתה מעונין ו/או רוצה כאשר אתה כבר נמצא בתוך הקשר מלבד זאת אם היא לא יציבה זאת לא בעיה שלך...

למעלה