גבר שגומר מדי מהר

גבר שגומר מדי מהר

אני נשואה כבר 8 שנים ויש לנו את אותה הבעיה. הוא גומר מדי מהר. תוך דקה או אפילו פחות. אני לא מעוניינת בשום צעצועים או סרטים כחולים או אוננות .זה לא נראה לי הדבר האמיתי. זה נראה לי כמו קביים למי שלא יכול ללכת. אני נדלקת מסקס אמיתי וחזק. דברים אחרים שמסביב לא עושים לי את זה. אז איך הוא יכול ללמוד להמשיך ולא לגמור? ואחרי שהוא גומר הוא לא יכול להמשיך פעם שניה. וזה מאד מבאס. אז מה שקורה שאחרי הסקס אני רעבה לסקס יותר מלפני. אז מה עושים??

המון המון אחריות

כאשר אישה מצהירה בגלוי ששום דבר מלבד החדירה של בן זוגה וכך וכך דקות גירוי מספקות אותה, בן זוגה עשוי להרגיש אחריות רבה. האחריות הזו לרוב מעמיסה עליו חרדות, קשיים ועייפות החומר והוא בלי מודע יעדיף לאותת אני לא בשל לזה.... יתכן שהרחבת המנעד, גירוי ממושך יותר שלו לפני החדירה וכו יוכלו לסייע לכם להנות בנחת, בלי מתחים וקשיים הכרוכים בכך. כמו כן, אני מציעה לך לנסות ולאונן כדי להכיר את הגוף שלך ובעיקר לראות שאין דבר נפלא יותר מאשר המתנות שהטבע נתן לנו בצדק. כי הן עושות לנו טוב אין סיבה לדחות או להתעלם מהם. הספר של גילי פליסקין, "דברים שרציתי לגעת" מדבר בדיוק על הדברים הללו ואני מציעה לך לקרוא אותו כדי להבין שאת בחברה טובה מאוד ויחד עם זאת יתכן ששווה ללמוד דרכים חדשות של הנאה כדי שאת לא תהיי תלויה בקצב שלו בכדי להנות. בהצלחה

שתי פנים לתשובה

ראשית - בטנטרה אנחנו לומדים להתמסר לרגע הזה, להנות ממה שיש ולא להתרכז במה שאין. ללמוד להנות מהמין איתו, למצוא דרכים שכן מענגות אותך ושאינן קשורות לאורך המשגל עצמו, אלא למה שלפניו ולמה שאחריו. "סקס אמיתי" זה מונח מאד רחב, עבורי "סקס אמיתי" הוא לגמרי לא רק החדירה עצמה. יתכן שאם תצליחי לשנות בתוך עצמך את התדמית שיש לך על מה זה סקס אמיתי - הגישה שלך תשתנה והנאתך ממה שכן יש עם בן-זוגך תגבר מאד. בדרך כלל, גברים שגומרים מהר מודעים לעניין ומפתחים יכולות מגע נפלאות, תראי מה אתם יכולים לעשות עם זה, איך למנף את זה כך שהסקס יהיה מעולה גם עבורך. ולחצי השני של התשובה - יש בטנטרה תרגילים רבים שסובבים סביב העלת האנרגיה המינית עד לרמה מסויימת, ואז הורדה שלה, וחוזר חלילה. בתרגולים כאלה הגבר לומד איך לשלוט באנרגיה הזו שזורמת וגועשת בו ולהשהות באופן משמעותי את האורגזמה. אפשר אפילו להגיע למצב של אורגזמה ללא שפיכה, כך שאפשר להמשיך עוד ועוד. אלו בעיקרם תרגילי נשימה אותם יש ללמוד מחונך או חונכת טנטריים. מאחלת לכם עוד שנים רבות של הנאה

למעלה