גבר רצח את אישתו

mishimashu

New member
גבר רצח את אישתו

עכשיו קראתי שבעל רצח את אישתו והתאבד. מה שהעלה את רמת החרדות היה שהיה לבעל צו הרחקה שבוטל. לאב בתי היה צו הרחקה ולאחר משפט קיבל מאסר לחצי שנה על תנאי למשך שנתיים. אני לא יוצרת קשר ולא מנסה אפילו לתבוע מזונות והוא מצידו לא יוצר קשר. כל הסיפורים האלה מעלים בי חרדות שאולי יום אחד ניפגש ואז פתאום יבוא השגעון. זה לא שאני חוששת לחיי כי לפי החוקרים במשטרה הוא לא בן אדם אלים (המשפט היה על איומים). לפעמים אני מרגישה כל כך בטוחה שהאב בסדר והכל רק דמיון שלי ולפעמים אני מתחילה לחשוש מה יקרה אם יום אחד ירצה להיכנס לחיים שלנו. פוגשים בחור חמוד מוצאים שהוא סימפטי עדין ורגיש ואז פתאום מתגלה פרצוף אחר.

ליבי איתך,,,,,למרות שאני מגדלת לבד,

שלום לך,,, שמי אילנה,,ואני אם חד הורית מבחירה,,כלומר,שלא נישאה,,ואת יודעת שלכל דבר יש יתרונות וחסרונות,,לא בטוחה שצריך להשאר לבד,,,,לשאוף לחברות,,זוגיות,,אבל באמת אי אפשר לדעת עם מי נופלים,,,, עצוב לשמוע כל פעם על גבר שרצח את זוגתו,,ולמעשה,,השאיר יתומים על לא עוול בכפם,,,,,, המדינה לא מספיק מרתיעה,,,,,והם מרשים לעצמם,,צריך שיהיה עונש מוות,,ולא שישתחרר אחרי חצי שנה או שנה,,לאחר שהרס משפחה שלמה,,שיהיה,,למען יראו,,ויראו,,,,,,,, שנה טובה ומאושרת,,, אילנה

mishimashu

New member
אלן תודה

גם לדעתי המדינה לא מטפלת כראוי באלימות בתוך המשפחה. הרצח הזה נורא! האישה התלוננה שהבעל השתמש באלימות מילולית ולכן בית המשפט הקל בצו ההרחקה. אלימות מילולית לא גרועה פחות מאלימות פיזית. אלימות היא אלימות. בכל מקרה שבאמת תהיה שנה טובה ומאושרת. תודה

למעלה