גבר מבלבל

Love Bird1

New member
גבר מבלבל

היי לכם,
אשמח לשתף אתכם בהתלבטות שמטרידה אותי בימים האחרונים.

אני בת 24 והכרתי לפני כחודשיים בחור ממש חמוד ומכבד, ממש הטעם שלי מבחינת אופי ויופי. הכל נראה ורוד, יצאנו כמה פעמים בשבוע וכל מפגש היה יותר כיף מהשני.
לפני חודש הוא הגיע אליי הביתה לראשונה והביא לאמא שלי זר פרחים, ישבנו יחד עם ההורים שלי ואכלנו ארוחת ערב, היה ממש נחמד. באותו היום הוא הביא לי כרית חמודה של אימוג'י ורשם לי פתק. בפתק הוא רשם שאנחנו מכירים חודשיים ושהוא נהנה מכל רגע וישמח שנהפוך את הקשר לרשמי. זה הרגיש לי כמו הצעת חברות של ילד בן 7 אבל זה מאוד חמוד בעיניי.

יצאנו יחד עם החברים שלו והחברות שלי, הייתי אצלו בבית והכרתי את ההורים שלו, שהתגלו כאנשים מאוד נחמדים. התרשמתי שהוא בחור רציני.הכל נראה מושלם.חברים שלו אמרו לי שזכיתי בבחור זהב. החבר הכי טוב שלו אמר לי שהוא שמח ש___ איתי ושאני נראית בחורה טובה. יום אחרי, ___ אמר לי שחברים שלו ממש אהבו אותי.

יום אחד, לא התכתבנו כל היום. בערב הוא שלח לי הודעה ואמר שהוא לא במצב כל כך טוב ושהוא כרגע לא מסוגל לתת לי 100% מעצמו. אמר שאני בחורה מדהימה ושכשהוא איתי הוא שוכח מהכל אבל שלא מגיע לי מישהו כמוהו. אמר גם שהוא אחד כזה שמסוגל להתנתק לפעמים לכמה שבועות. הוא נשמע מאוד עצוב ובדיכאון כשאמר את זה. אמר שחברים שלו כל הזמן שולחים לו הודעות ורוצים להיפגש אבל הוא פשוט מתנתק. שאלתי אותו ממה זה נובע והוא אמר שהוא לא יודע ושככה הוא מאז ומתמיד.
שאלתי אותו אם הוא רוצה שניפרד והוא אמר שהוא רוצה שניפגש והוא יסביר לי מה עובר עליו. נפגשנו והוא אמר לי שוב פעם מה שאמר בטלפון. ולבסוף אמר שהוא לא רוצה שניפרד כי הוא לא רוצה לוותר עליי. אחרי הפגישה הזו החלטנו לתת עוד צ'אנס.

לפני שבועיים בערך לא דיברנו כל היום. התקשרתי אליו בערב והוא אמר לי שהוא לא "בקו הבריאות" ושלא מגיע לי מישהו כמוהו שמתנתק פתאום. בקיצור חזר על כל מה שאמר אז. ביקשתי ממנו שישתף אותי והוא אמר שהוא אוהב לשמור בתוך עצמו ופחות אוהב לשתף. אמרתי לו שזה לא טוב ושהוא צריך לסמוך עליי ושאני באמת רוצה לשמוע ואולי לעזור.
בקיצור, שאלתי אותו אם הוא רוצה שנחתוך. הוא אמר לי "אני לא רוצה לוותר עלייך.אז סיכמנו שניקח הפסקה. לא הגדרנו זמן מסוים של הפסקה אבל אמרתי לעצמי, סבבה. לא אלחץ עליו. ניתן לו את הזמן לעצמו.
אחרי ארבעה ימים בערך שלחתי לו הודעה מה קורה איתו. התכתבנו הכל רגיל.התעניין לשלומי ושאל לאן אני יוצאת וכו'. אמרתי לו שאני מרגישה שהוא שם אותי על אש קטנה ושהכל היה משחק בשבילו. הוא אמר שזה ממש לא נכון ושהוא יודע מה אני שווה ושהוא לא רוצה לוותר עליי. הוא הוסיף ואמר שאם הוא היה בכיוון של פרידה אז היה כבר אומר. זה משפט שממש בלבל אותי כי מצד אחד הוא אומר שהוא לא בכיוון של פרידה אבל ההתנהגות שלו מאוד מבלבלת. הוא מאוד לא החלטי.הוא הבטיח לי שיצור איתי קשר באותו השבוע ושניפגש ושהוא יסביר לי בדיוק מה עבר עליו.
אחרי כמה ימים הוא התקשר אליי והציע שניפגש. קבענו להיפגש במוצ"ש אבל הוא לא יצר קשר ולא כלום. נעלם.
השאיר אותי ממש מבולבלת. לא מבינה מה עובר עליו.
אמרתי לעצמי שאולי הוא לא מעוניין ופשוט לא יודע איך להגיד.
אז למה הוא אומר לי שהוא לא בכיוון של פרידה? ולמה הוא מתקשר לקבוע ואז נעלם?

לגברים שבינינו- אשמח לחוות דעת גברית. מה אני אמורה להבין מההתנהגות שלו?!. זה פשוט מטריד אותי כל הסיפור הזה כי באמת אכפת לי ממנו ומהקשר שלנו. והוא לא עשה לי רושם של שחקן שמחרטט. חברות שלי הן מאוד ביקורתיות ואפילו הן אמרו שהוא נראה בחור ממש טוב.
נראה לכם שמשהו באמת עובר עליו? או שפשוט הוא לא מוכן לקשר.
לנשים שבינינו- האם נתקלתן במצב כזה או במצב דומה? ומה דעתכן על הנושא.

אשמח לעזרה וכל הכבוד למי שקרא. חפרתי:)

ki92

New member
לא סתם מדליק אצלך נורות אדומות.

תקשיבי לתחושות שלך.
לא משנה מה הסיבה שהבחור לא יכול\לא רוצה - שורה תחתונה הגבר הולך וחוזר...
זה מה שאת רוצה?
לדעתי תמשיכי הלאה, חבל להיות בקשר לא בריא.
גבר שבאמת רוצה פשוט נשאר, גם אם יהיו אלף סיבות למה ללכת...

sani48

New member
זה לא משנה מה עובר עליו

אם הוא היה מכבד אותך אפילו קצת הוא לא היה משגע אותך ככה,כך שמציע לך לשים עליו איקס

kmiki

New member
נשמע שהבחור דכאוני

נשמע כאילו מדובר בבחור שסובל מדכאון, אולי סוג של מניה דיפרסיה, עובר מהיי גדול מאד לירידה תלולה ופתאומית, מאהבה וחיזורים, להתנתקות וחוסר יכולת להיות אופטימי.
את צריכה לנתק את שני הדברים - את האישיות שלו, ואת מערכת היחסים.
מומלץ לנסות להבין ממנו האם יש לו עבר, האם הוא מאובחן, האם התייעץ פעם עם מישהו לגבי הבעיה שלו, כי נשמע שיש לו בעיה רצינית ומהותית, וסביר להניח שעם הטיפול הנכון, בין אם זה ייעוץ ותמיכה, או טיפול תרופתי, יש סיכוי שזה יכול להתאזן.
מעבר לכך, האם מתאים לך להיות בזוגיות עם גבר עם בעיה כזו? את מסוגלת לנתק את עצמך ולא לראות אותך כמרכז הסיפור?
כלומר אם יש לו נפילה, את מסוגלת לא לקחת את ההתנתקות שלו כמשהו שקשור אליך, ולא לעשות השלכה על עצמך, להבין שהוא לא מתנתק ממך, הוא לא שם אותך על אש קטנה, הוא פשוט צריך יום, יומיים, שבוע כדי לחזור לעצמו?
אם שווה לך לעבוד על הקשר ולתת לו צ'אנס אמיתי, אין מנוס משיחה נוקבת ועמוקה, להבין מי הוא אותו בחור, כי נשמע שאת מכירה פן אחד באישיות שלו, אבל יש צד אחר, שהוא כנראה רוצה להכיר לך, אבל חושש, אז הוא מטפטף לאט לאט...
&nbsp

Love Bird1

New member
דבר ראשון תודה. דבר שני

אולי הוא צריך מישהו שיקשיב לו ואני אשמח לעזור לו. העניין הוא שהוא בעצמו אמר שהוא מעדיף לשמור דברים בתוך עצמו ולא לשתף-זו כבר בעיה בפני עצמה. קשה להיות עם מישהו שלא משתף. זה גורם לכך שאצטרך לנחש כל פעם מה עובר עליו ואולי גם להגיע למסקנות שהן בכלל שגויות ולא קשורות..
מצד שני אני לא מתכננת ליצור איתו קשר. ולפי קצב העניינים לא נראה לי שגם הוא מתכנן.. לא יודעת מה הסיפור שלו.
פשוט חבל לי שזה יגמר בצורה כזאת..

כנראה שגם בעיניו את מרגישה כפרס

בחורה איכותית, מכובדת ומכבדת.
כנראה קשה לו לשתף אותך כי תמיד את יכולה לקום וללכת ולא באמת להיות שם איתו ובשבילו גם ישתף אותך. קשה להפנים שכל אחד שנולד יש לו תאריך למות, וכל אחת שבזוגיות גם הרבה אחרי חודשים, עם ילדים ובית יכול לבחור לקום וללכת מהזוגיות ואין שום ביטוח.
&nbsp
אחרי סה"כ חודשיים ולמרות שכבר כל המשפחה והחברים יודעים על הקשר זאת החלטה שלך אם לקחת צעד קדימה להתקרב ולהכיר או לזרוק את החודשיים לפח ולהמשיך.
בת 24 עדין צעירה בשביל לברור בין שפע מחזרים, וגם אמורה כבר לזהות להריח לבד מי בחור טוב ומי מסריח בתוך חליפת תחפושת בהכרות טריה.

Love Bird1

New member
היי:)

אני לא אחת שקל לה לסמוך על בחורים. הוא סך הכל הבחור השני שהבאתי אליי הביתה להכיר את המשפחה כי הייתה לי תחושה טובה לגביו.
כשהוא התקשר אליי כדי לקבוע איתי,הוא נשמע מדוכא ואמר שיש לו אירוע ובא לו רק ללכת למיטה ולישון.
אתמול ראיתי בפייסבוק תמונה שלו עם חברים.לפי הפוזה בתמונה זה לא ממש נראה כאילו הבחור בדיכאון.
מצב מבלבל.. לא יודעת באיזה כיוון לחשוב. נקשרתי אליו מהר מדי.

Love Bird1

New member
דבר נוסף

הייתי מעריכה אותו הרבה יותר אם הוא היה מדבר בכנות ואומר מה עובר עליו. זה עדיף מאשר השתיקה הזו וכל סימני השאלה.

אף פעם אי אפשר לראות בחוץ מה שקורה בפנים

הוא אמר לך שיש לו אירוע, אם כבר גררו אותו וגרר את עצמו החוצה, אז למה שיסרב
גם להמשיך להעמיד פנים בצילום?
שיוצרים קשר החיים מבלבלים ביחד, לבד זה תמיד יהיה לחזור למוכר.
ובלי קשר כל אדם שיכתוב כאן בעיה הרבה יגידו לו לחתוך.
אם כולם היו נכנסים ומספרים כמה טוב להם מעט היו מפרגנים.
אבל כשמישהו מתלבט באיזו בעיה שמפרה שלמות של קשר כולם אצים לומר לחתוך.

הסיבה שנקשרת אליו מהר

הוא נשמע אדם לא יציב בחיים שלו, אוליי עדיין מחפש את עצמו. כשהוא כבר היה איתך הוא הרגיש בבית את נתת לו סוג של יציבות, אבל ברגע שהפחדים/דכאונות/ בעיות אישיות צפו על פני השטח הוא העדיף לברוח,לא כי את לא יכולה לעזור לו,אלא כי הוא לא מסוגל להכניס אותך לתוך זה.זה לא ממקום רע!! זה מי שהוא.עכשיו תשאלי את עצמך טוב טוב מה את מחפשת במערכת יחסים והאם שווה לך להכנס למשהו שבא והולך?

teacup5

New member
קשה לקבוע בדיוק מה הסיבה..

ייתכן כי הוא מרגיש מוצף רגשית, כי דברים הולכים מהר מדי והוא זקוק לקצב איטי יותר בהתקדמות, ולכן הוא מתרחק, כדי לעבד לאט את הדברים הרגשיים שעוברים עליו.
ייתכן כי הוא טיפוס מופנם, שמפגשים חברתיים מרוקנים ממנו את האנרגיה ולכן הוא זקוק להיות לבד עם עצמו כדי למלא את מצבורי האנרגיה שוב.
ייתכן כי בעקבות ההתקרבות, הוא פחות מרגיש את העצמי שלו, ולכן הוא זקוק להיות לבד, כדי לשוב ולחוש את העצמי שלו בצורה יותר ממשית.
ייתכן כי הוא משקר, ואין הוא זקוק ללבד, אלא מסתיר משהו אחר.

אני הייתי מנסה להוריד הילוך ולשמור על קצב התקרבות איטי יותר, ולתת לזה עוד חודש, כדי לנסות להבין מה קורה.

dory141

New member
די ברור שמשהו עובר עליו, לא ברור מה

יש אנשים שפשוט פוחדים להצליח, או לאבד את עצמם בתוך הקשר (חרדת ביצוע, מינית ורומנטית), או שחוויה טראומטית מהעבר משתקת אותו. תחשבי, האם שווה לך "להשקיע בו" . אם לא, נתקי קשר וחפשי מישהו יותר יציב מבחינה נפשית. שיהיה בהצלחה.

למעלה