גבר לא החלטי

Datya3

New member
גבר לא החלטי

אני ממש מתלבטת תעזרו לי!יצאתי לפני חצי שנה עם משהו בן 33.אהבנו,הבעיה שהיה לו חברה 4 שנים לפני שיצא איתי והם נפרדו כי הוא התחיל לשמור על הדת והיא לא רצתה.ואז הכרנו הינו 4 ח` ביחד.ואחכ היא צלצלה ובכתה לו אמרה שהיא מוכנה לחזור בתשובה בשבילו.הוא עזב אותי והשכיר איתה דירה ביחד.בותוך כדי זה הוא גם נפגש איתי.הבחורה יותר גדולה מימנו ב8 שנים.עכשיו הוא רוצה לחזור אלי ולהיפרד מימנה.השאלה האם לתת לו צאנס ?

לא!

בשום אופן לא! מגיע לך יותר מזה! מישו שירצה להיות איתך ב-100% (בואי נעזוב לרגע את ה"מהצד") אל תהיי שניה בסולם ההעדפות שלו! מגיע לך יותר מזה! ואם תמשיכי בחיים שלך - גם תמצאי אותו!

Love To love u

New member
לדעתי לא..לדעתי כן..

על פניו נשמע שאת ברירות המחדל שלו את גם לא יכולה לדעת למה הוא נפרד ממנה אולי לה נגמר ממנו אני מוצאת שיש לנל חשיבות רצינית כי אם היא זאת ששבעה ממנו אז הכי פשוט עבורו לרצות את מה שבהישג ידו-שוב אותך. מאידך אני מבינה את הדילמה שלו יתכן והוא אהב אותה והשינוי שבחייו הרחיק בינהם.. וכעת הם ניסו וזה לא זה.. זה שהוא חזר אליה אולי מצביע על נסיון לתת צ'אנס לאהבה שהיתה לו אהבה של 4 שנים שהוא התקשה לשים אחריו ואם לא היה נותן לנל נסיון אז...גמני הייתי רוצה לתת נסיון לאהבה שחשבתי לאמיתית לא בטוח שלא הייתי נותנת לו צ'אנס נוסף תלוי בכנות ובאמיתות שלו תלוי במה שת מרגישה ממנו תלוי ותלוי והותרתי אותך עם הדילמה התשובה חייבת לבוא ממך *לדעתי*

למעלה