גבר ואישה

דליוש 1

New member
אסור להכליל

היי חברה באמת אסור להכליל. זהוא שיר שכתבתי, תארתי את עצמי . ואת האכזבות כשגיליתי שאהוב ליבי בוגד בי. בהתחלה מאוד כעסתי. כי באמת באמת אהבתי והענקתי מכל הלב. עד שגיליתי את הבגידות. השיר הוא השלמה. נסיון להבין מדוע אדם בוגד בך כשאתה למעשה מוכן להעניק לו הכל מכל טוב. כמובן לאחר ניתוק היחסים ביננו כי לא יכולתי יותר להאמין בו. הוא הבין שטעה ניסה לשנות את המצב. אני לא מסוגלת לאהוב מישהוא כשאני לא מאמינה לו. תןדה

../images/Emo20.gifדליוש יקרה

השיר וכל מה שאת חשה כתוצאה מהבגידה... עצוב, עצוב לדעת שאנשים נאלצים לבגוד ולא חשובה הסיבה אם היא מוצדקת ( סתם לשם הדוגמא) או לא מוצדקת. את יודעת לפעמים זה כל כך מובן מה שכתבת, כי ישנם גברים וגם נשים (תראו תראו לא הכללתי..) שבוגדים דוקא באוהבים אותם, באלה המעניקים להם את כל כולם, וזה עצוב נורא, ומשום מה דוקא כמו שאומרים.. הטובים נדפקים... אבל בעצם אלה שבוגדים הם המפסידים, ולא את הפסדת דליוש..

דליוש 1

New member
נכון

הרווחתי את החופש שלי. החלטתי להיות מדריכת טיולים לחו"ל. והצלחתי אני מטיילת בעולם. אוהבת כל רגע. ועושה מה שבראש שלי. יש גם פלוסים בחיים לבד. אני מכירה אנשים מכל העולם. רואה נופים וחווה דברים חדשים. לדוגמא מחר אני טסה לאיסטנבול לחמישה ימים. כייף עולמי. אני אוהבת את העיר הזאת. מלאת החיים. המסגדים הארמונות הבאזרים.הנוף של המיצרים והמפרץ כך שהרווח כולו שלי. מזל תודה לך

דליוש 1

New member
החיים היפים-נקודה למחשבה

החיים הם המתנה שקיבלנו החיים הם כל עולמנו. אך מדוע אנו לא מעריכים את כל הרגעים של החיים היפים. מדוע לא נעצור לרגע לראות את היופי בפתח. לראות את החיוך של תינוק שנולד לראות את השלווה בפניו של כל קט. לראות את הפריחה ואת היופי כדי לראות את כל העולם ללא כל דופי. עצרו לרגע וחישבו האם לא כדאי לעצור הכל כי הרגע הוא הרגע היפה מכל. כתבה דליוש

maof

New member
דליה יקרה....דליה חביבה.....

סליחה את שיכת לפלנטה שלנו????????? היכן הן הנשים עם הקוקו והסרפן?????? אני חושב שעדין לא היכרת את כל הנשים........ אני לא רוצה לאכזב אותך אבל יש כמה נשים שיכולות לשנות לך את האשליה........ מעוף

דליוש 1

New member
כן אסור להכליל

יש הרבה סוגים של נשים והרבה סוגים של גברים. אך תתפלא ישנם נשים שמוכנים להעניק ולתת כי הן בנויות כך. אך הרבה מהן התאכזבו מהיחס מהניצול מאי הפירגון. לצערי יש גברים שמנצלים זאת לרעה. קשה לאישה כזאת לצאת למועדונים ולמסיבות לכן הן חיות את חייהן לבד. ומשתדלות להנות מהחיים לבד. האמן לי זה אפשרי. כיום אני נהנית מהטיולים שלי בחו"ל. מרכישת ידע בקורסים שונים. אני מאוד חברותית ומכירה הרבה אנשים לומדת מהם.אך נשארת ביחסים חברותיים בלבד.כמו שאומרים בשביל כוס חלב לא צריך פרה. מקווה שהבנת תודה דליה

maof

New member
דליוש יקרה

כן אני יודע ........ במקרה אבל רק במקרה אני מכיר את אחת מהנשים ההן שרוצות לתת........ וכל בוקר היא רוצה לתת לי שתי כוסות חלב ואני מיסתפק באחת
אבל לצערי אני חיב להיתוודות שלא היה לי העונג אבל הכרתי גם את הצד השני של המטבע...... ובאמת אנחנו כולנו צריכים להיזהר מהכללות כי בסופו של דבר כולנו מחפשים ורוצים להיות מאושרים מעוף

blonda3

New member
רק לידיעתכם../images/Emo187.gif

בין אם תאמינו ובין אם לאוו.... הכל כתוב במפת הלידה. אם אדם יהיה נאמן או לא, אמין או לא, ישר או לא... נולדים עם זה. לא כולנו שווים. ונכון-יש לבגידות סיבות. אצל הגבר לפזר את זרעו, ואצל האשה לשבח את ביציותיה...... ויש נשים נשואות שבוגדות עם השכן, נכנסות ממנו להריון, וממשיכות לחיות "חיים רגילים", כאילו בעלן הוא זה שהפרה אותן.... מישהו יודע??? לא. רק האשה.

blonda3

New member
אני לא מבינה למה את חושבת שהוא טעה

אני חושבת שאם הוא בגד-הוא לא טעה. זה היה הצורך שלו באותו הזמן. הוא לא טעה. את אולי טעית-שקיבלת אותו בחזרה, והאמנת שהוא לא יבגוד שוב..... אם קיבלת אותו...... ואני חושבת שבאמת אולי כדאי שילמדו אותנו מראש לחשוב אחרת, להבין את הצרכים של בני האדם, צרכים שונים, ואם זה נגמר-אז שלום...... אני חושבת על הפן הבריאותי שבבגידה, על המחלות שאפשר לקבל ולהעביר..... אז מי שרוצה לבגוד שיבוא ויספר. למה שזה לא יהיה ככה? למה לשקר?

למעלה