"גבר גבר" האם יודע מישהו אם יש (או תיהיה) עונה שנייה לסדרת הריאלטי הטובה בכל הזמנים?
I I R karina New member 16/3/06 #1 "גבר גבר" האם יודע מישהו אם יש (או תיהיה) עונה שנייה לסדרת הריאלטי הטובה בכל הזמנים?
I I R karina New member 16/3/06 #3 לאאאאאאאאאאאאאא מה אני אעשה עכשיו??? אין משמעות לחיי - אני הולכת לגמור עם זה, כאן ועכשיו! אז אין עונה שנייה? בטוח? וגם לא איזו גרסה ישראלית? (בחיי אני אסכים לראות גם גרסה לבנונית אם תיהיה אחת...) המפ נו טוב, תודה בכל מקרה *חיוך עצוב אך אמיץ*
לאאאאאאאאאאאאאא מה אני אעשה עכשיו??? אין משמעות לחיי - אני הולכת לגמור עם זה, כאן ועכשיו! אז אין עונה שנייה? בטוח? וגם לא איזו גרסה ישראלית? (בחיי אני אסכים לראות גם גרסה לבנונית אם תיהיה אחת...) המפ נו טוב, תודה בכל מקרה *חיוך עצוב אך אמיץ*
א אפרסק ירוק New member 16/3/06 #4 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תירגעי זה לא סוף העולם!!!!! אמממ..... לצערי הרב הסדרה לא הצליחה בארה"ב ולכן צילמו רק עונה אחת!!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תירגעי זה לא סוף העולם!!!!! אמממ..... לצערי הרב הסדרה לא הצליחה בארה"ב ולכן צילמו רק עונה אחת!!
I I R karina New member 17/3/06 #7 אני יודעת! ואני טוחנת אותה בלי בושה...היא כבר הפכה למעין שומר מסך הטלויזיה