גבר גבר לא מתלונן

גבר גבר לא מתלונן

http://www.haaretz.co.il/opinions/1.1616335 (הוא רק מפרסם טור בעיתון
)

ItsikH

Member
איזה יופי אומרות הפמיניסטיות בתגובות שלגבר יש הכח הפיזי לדחות את ההטרדה ולכן זו לא נחשבת הטרדה ואל לו לבוא בטענות אם הוא לא מתנגד בכח, מה הן אומרות אם כך - שאל לו להתלונן אלא להגיב באלימות... הלו, זה פמיניזם?

ItsikH

Member
בקטנה הבהרתי להן שזה לא לענין והמשכנו בשיחה אינטלקטואלית לא מחייבת עד שפרשתי. זה מפני שבספרד גם אפשר לעצור פרה בדישה מבלי להחשב אנס פוטנציאלי כנראה. ד"א הן לא באמת היו ספרדיות, לפחות אחת מהן היתה בכלל יווניה/בולגריה במקור. אם תרצה אוכל לתת לך את הכתובת

זו נבזות. צריך לאסור עליך כניסה לתפוז

די כבר... זה באמת נהיה קשה... כל הזמן אתה מפתה עם ספרד, ספרד וספרד... עוד פעם אחת שאתה גורם לי לרייר על ספרד... עונש!!!

לא עוזר להתלונן

במהלך שירותי הצבאי עברתי הטרדות חוזרות ונשנות ע"י חיילת, שגברים היו יושבים חודשים לפחות עליהם אם היו עושים זאת לאשה. התלוננתי שוב ושוב ובתגובה רק צחקו עלי. כן, גם המפקד הישיר ואפילו הרס"ר. צבא זה בושה רק מלהזכר בזה בא לי לשרוף את צה"ל.

ואני פעם הוטרדתי על ידי הבוסית שלי

נכנסתי ללחץ אטומי, התקשרתי לאבא שלי, אז הוא אמר לי: תזיין אותה וסגור עניין. כמעט התעלפתי, גם גדולה עליי בלמעלה מעשר שנים וגם אשה?? אמא שלי אמרה שבפעם הבאה ארמוז לה ששיתפתי מישהו ממשרד החינוך בקורה אתי. בפעם הבאה היא כברה נתנה לי הרצאה על יחסי גבר-אשה והאשימה אותי, כמובן. פחחחחחח

makel1

New member
אני אך לפני חודש ספגתי נשיקה גועלית ביותר

מבחורה בדאנס בר (אנחנו מכירים והיא יודעת שמבחינתי טונה זה רק אחרי ספורט), למזלי התעשתתי מהר ועפתי מהאיזור. במשך יומיים הרגשתי על השפתיים שלי את הליפסטיק השמנוני שלה. אם זו לא עילה לכתב אישום - מה כן?

למעלה