גבר במטבח

גבר במטבח ../images/Emo2.gif

קיבלתי במייל: * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח. * זה מלח - תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. * תשתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס. עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת. * קח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך. * תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתלכלכו בבצק שערבבת. * לא, זה גם לא מספיק,קח סמרטוט ותנקה הכל. * בפעם הבאה תנסה להפעיל מיקסר בעדינות. זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה. * למילוי של העוגה - קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף. * שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור - לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם. * הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה. * אם העוגה עדיין לא מוכנה - זה כי שכחת להדליק את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה. * תוציא את העוגה עכשיו! * יופי, גאון - היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים. * חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה. * תפתח את הנילון לפני שאתה אוכל, יה אהבל! הערה אישית: אני כבר רואה את עצמי עומדת בכניסה למטבח, ואומרת את כל זה בלי לנשום, כשהיד על המותן.

גברים, גברים...נו, למה ציפת?

האמת, המטבח זה לא התחום שלהם. למרות שאני שומעת/מכירה הרבה גברים שיודעים לבשל ומבשלים. לגבי הניקיון אחרי אני כבר לא בטוחה..... אז יש הפתעות בחיים אז תורידי את היד מהמותן... מוקדם מידי!

חופשי

הוא יחמיץ אותי. אח"כ הוא גם יצטרך לנקות את מה שהוא שפך. ~לא כדאי להתעסק איתי~

אלישיר

New member
נו נו. אני רואה שאוהבים כאן התנצחויות אגו...

בעזהי"ת דווקא אני אהבתי יותר את המתכון של העוף בוויסקי. והוא אפילו בלי שום נסיון לחפור למישהו בור כדי להרגיש קצת יותר גבוה. זה הולך משהו כזה: מצרכים: 1 עוף, אפשר גם כרעיים או ירכיים לפי הבחירה. ב בקבוקים וויסקי ישן. עשבי תיבול, ירקות וכו' וכו', כבחירתך, שמן זית, חומץ בלסמי, מיץ תפוזים, לא'משנה -זה העוף שלך תסתדר איתו בכוחות עצמך. אופן ההכנה: א.משרים את העוף במרינדה לפי בחירתך, מתוך כל המצרכים לפי בחירתך, אפשר להניח חמש דקות על האש תחילה, כדי לקצר את משך ההשריה. ב. שותים כוס וויסקי. ג. ממתינים חצי שעה. ד. שותים עוד כוס וויסקי. ה. שוטחים את העוף ע"ג בצלים ועגבניות, בתבנית חד פעמית שטוחה. ו. שותים כוס וויסקי. ז. מחממים את התנור לחום בינוני. ח. שותים כוס וויסקי. ט. פותחים את הטנור ובודקים שהיא התחמם. י. שותה עוד שתי כסים וויסקי. יא. את אעוף תקח אמ אממגש, ותכניס לטנור. יב. הבאכבוק של אוויסיקי נמצאה לידך, אוד כוסה אחת. יג. אחרי ככה חצי של שאה, תשפוכי קצת וויסקי על אציפור, ואוד קצת לגרון. יד. טביא סמררררררטוט, לנקות את הרצפה מהוויסקי. טו. לשיר בכול באס נאמוח: הציפור האלה שאנכנננו מדליקים על הניסימ ואל האנפילאות. טז. תשפוח אוד פאם וויסקי בגרון שלך. יז. לצפוך -לוושל -לארבב -לא חשוב. יח. לנסות אוד פאם לאוציא הציפור, קי לא אלך כודם. יט. לארים את ציפור מהריספה, ולנגב אותו עם הסמרתות של אסבונג'ה, ולחחת לישון, כי נגרמ הוווויסקקקקי ומי בכלל אוהב לאחול ציפור.

kiss 18

New member
חחח מוכר, אבל נחמד לקרוא שוב...

אהבתי את ההערה- רק הרשי לי להוסיף- נשענת על המקרר עם יד על המותן ורגל מנוענעת... מתאים לך הפוזה... יום מקסים!

למה לנענע (את הרגל. לא משו אחר...)

עדיף: רגל אחת ישרה, רגל אחת מקופלת קצת תוך הישענות על הקיר, עם ידיים שלובות ופנים אסרטיביות. אחחח. אני טובה בזה.

kiss 18

New member
גדוווול, בקשר לרגל לא התכוונתי לנענע כאילו

נד נד כזה... אם אמצע תמונה אראה לך.... רגל אחת ז"א כף רגל דופקת כזה על הריצפה...בקיצור, קשה להסביר אבל הרעיון שאמרת גם טוב... אם אמצע תמונה להמחשה אראה לך... חחח הרגת אותי עכשיו...

kiss 18

New member
האמת שאני שפית לא קטנה... אז אם את או בעלך

ילכלכו לי (ולבעלי..חח) את המטבח אויי ואבוי לך.. אין יותר ארוחות אצלי... או ששנינו נעמוד להם בתיאור שאמרת זה יהיה ממש מושלם...
בקשר לתיקון השגיאה, (שאין לי מושג מאיפה זה יצא לי..) הנקמה המתוקה בדרך... אז תיזהרי ממני... יום טוב!

גבר במטבח

סתם דרך אגב אני טבח אז אל תיסטלבטי על הגברים במטבח כי רוב השפכם הם גברים ושחכת להוסיף קצת ציפורן נותן הרבה טעם

אני מסתלבטת חופשי,

על מי ומה שבא לי. זה עדיין לא אומר שאני צודקת, או שאתה טבח גרוע. יאללה, תכין משו טעים.

למעלה