גברת soffy

אומנית2

New member
גברת soffy

אולי לא אהיה נחמדה-אך מוכרחה לומר לך כמה מילים... ראיתי את תגובתך ליצירה של אומן בשם מוטי אלטחן "נשפך לך צבע" כתבת..לפני שבוע+.לאהיתה התייחסות לכך.. היום-מצאת לנכון לכתוב עוד הערה: ********** לדעתי הציור הזה מביש ☼ soffyו | 30/01/2008 20:08 הן ברמה הרעיונית והן הביצועית. אין לך מה להתעקש על ניקוד הגולשים. יש לך רק 2/12 כוכבים מהשופטים. זה לא יעזור לך אם כל החברה שלך ישבו על הקומפיוטרים עד 12 בלילה. ********** אני רוצה לומר לך: ראשית-האומן כלל לא מתעניין בתחרות...אין לו מושג מי מדרג,למה מדרג והיכן ממוקמת תמונתו בכל רגע.....אני זו שעוקבת ורואה את הביזיון שכבר הועלה פה....מלחמת הנקודות אז זו את שדואדת להוריד לו כל הזמן ניקוד?דווקא חשבתי שזו אחרת....אולי שתיכן... אני לא מכירה אותך-אבל לא חושבת שאת היא זו שיכולה לשפוט את עבודתו זו ועבודותיו בכלל. לידיעתך-איש צנוע,שזכה לא מזמן בפרס יוקרתי, אומן-שתוכלי לראות את אחת מיצירותיו-אם תגיעי לשם,בהנהלת בנק הפועלים-בתערוכה שתתקיים בסופשבוע תרם תמונה מדהימה ויקרה למען המלחמה באיידס אומן שהציג בארץ ובחו"ל..ועד יציג חפשי את האתר שלו..אם זה מעניין אותך... ואת מה?אדם קטן..סליחה על הבוטות....שבוחרת להעביר ביקורת-שהיא לגיטימית,בצורה מכוערת מאין כמוה. פשוט בושי לך.גם אם הציור מביש-את זה יכול הדף לסבול. אבל את ההתנהגות וההתבטאות המבישה שלך-בני אדם צריכים לסבול. לא הייתי רוצה לחיות בחברתך. צר לי על האגרסיביות.אך הגזמנת. ואשמח לראות איזו" אומנית דגולה" את...איזו יצירה את העלת

אומנית2

New member
אגב-ראיתי שאת בת 62..אז אולי שכחת

מה זה נצח..אולי את לא יודעת מה הקשר לכך ולעם ישראל..רוצה הסבר?אולי אז תביני את הרעיון. בעצם לא רוצה להשקיע בך מעבר. אגב-השופטים עוד לא אמרו את דברם.קיראי בעיון התקנון ועוד אגב,לא מצאתי את יצירותיך ..תוכלי להפנות אותי אליהן?

soffy

New member
בהחלט יכול להיות

שמר אלטחן הוא הבשורה הבאה של עולם האמנות הישראלית. כתבתי מה שכתבתי ביחס לעבודתו היחידה המוצגת בתחרות, ולא לכלל עבודתו. לא הרגשתי צורך להוריד לו ניקוד אחרים עשו את זה טוב ממני. באמת יפה תרומה שלו לקהילה וזה לא נאמר בציניות, וישר כח על הצלחתו בתחום. ברור לי שאת מכירה אותו ויוצאת להגנתו, טבעי ולגיטימי הדבר, וטבעית ולגיטימית באותה מידה הביקורת שלי. לא רמזתי לרגע שהאדון אינו אדם צנוע, כבודו במקומו מונח. שתדעי לך שביקורת היא לא החמאה אוטומטית ועיוורת, אלא גם להיפך. עוד מעט יקפצו עלי כל מיני פולניות. שלוש ארבע ו-....

יש בקורת ויש השתלחות גסה!!!!!!!!!!!!!!!!

אין שום קשר בין הערות ערסיות ואנונימיות לבקורת אמנותית, לבטח את או אתה נהנים מעקיצות סרות טעם אלה במיוחד שאי אפשר לזהות מה המקור השנון והמעודן הזה. אני בטח לא מתכוונת לקפןץ עליך, אלא ,על משהו יותר אטרקטיבי ושרירי ולזה אני לא צריכה עזרה מאף פולניה.

אומנית2

New member
ביקורת היא לגיטימית אבל

אין לה מילה אחרת בלקסיקון,חוץ מ"מביש"?את היית מקבלת ביקורת כזו בשלוות נפש? הוא אגב ביקש שלא אתייחס כלל אליך.. וכדי שאני לא אעשה עוול למישהי אחרת-אימרי לי בבקשה איך את מופיעה בתחרות... כי אולי את היא זו שעל יצירותיה ישבו אתמול ודרגו ללא הרף..כדי להביאה לאן שהגיעה,ומנגד-דאגו לדרד ב-1 עבודות אחרות שראויות? מה שברור הוא-שבפעם הבאה שתתקיים תחרות,האנשים הראויים באמת-ידירו רגליהם מתחרות בסגנון הזה. כל טוב

אומנית2

New member
צוקרפושקה בוקר טוב

את רואה?אנשים כאלה-מצליחים להוציא גם ממני קצת ארס.....את -להבנתי קורצת מחומר אחר...(-: .. בוקר טוב לך-והמשך עשיה

למעלה