גברת פדידה, תתחדשי...

lod2006

New member
גברת פדידה, תתחדשי...

ליאן פדידה קנתה אתמול אוטו! האמת שזאת עדי ליתר דיוק, קנתה אוטו, סובארו B4 החדשה 2007... אתמול בנמל תעופה... אני קיבלתי תמונה וחתימה ואתם לא..

MoRaN SaShA

New member
סובארו? נחמדד...לא הבנתי אבל

איזו תמונה? של עדי או של האוטו?.. ולמה לעזאזל בשדה תעופה
איך בא לי אוטו... אוףף חח טוב.. איך בא לי רישיון כבר

lod2006

New member
תמונה...

תמונה שלי ושלה ביחד... וגם של המכוניות... וגם חתימותת.. לא בשדה תעופה עצמו... קריית שדה התעופה....מרכז כנסים ואירועים מי שנמצא באיזור יודע...

lod2006

New member
מצטער...

תמונה שלי אני לא מפרסם פה... אם זאת רק היא הייתה, הייתי שם... אבל אנחנו ביחד..

lod2006

New member
חחח אתם נואשים, ההההא?../images/Emo6.gif

האמת, ברגע הראשון שראיתי אותה, חשבתי עליכם.. רציתי לצלם אותה לבד אבל לא יצא.. ולא... אני לא שם תמונה ערוכה, לעולם לא!

MoRaN SaShA

New member
שמחה שכשאתה רואה את עדי הימלבלוי

אתה חושב עלינו, אבל מי אתה חושב נואש פה? אם אני ארצה לראות את עדי הימלבלוי אני אראה השמינייה (וזה בסדר, אני כבר רואה.) אבל 'נואשים'? לא הגזמנו. אתה לא רוצה לא צריך. אמרת 'הצטלמתי איתה הצטלמתי איתה' אז תגובה ראשונית הייתה "וואלה, תראה את התמונה." אל תדאג לא נצמיד לך אקדח לרקה ונדרוש לראות את התמונה. יש מספיק אנשים שהצטלמו עם עדי הימלבלוי. תודה.
(אה ואני אגב לא כזה מאמינה לך, אבל בקטנה ..
)

MoRaN SaShA

New member
אה ותרשה לי לשאול למה לא תשים

תמונה ערוכה? כי אתה כזה צלם דגול ואתה לא רוצה לפגוע באיכות תמונותייך ובמוניטין שלך כצלם המאה? אה-הא..

danit1234

New member
לאאאאאאאא בבקשה רחמים ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הו אדם אכזר שכמותך איך תעשה את זה לאנשים חפים מפשע שכמותנו? בכל אופן לא היינו נואשים פשוט הצענו לך דרך להעלות את התמונה מבלי לחשוף את עצמך, אז אל תסלף דברים

MoRaN SaShA

New member
אפשאר לשאול בן כמה אתה שאתה מבקש

חתימות? אה ולמען האמת היום שמעתי על המקום הזה.

למעלה