אני חושב שזה קרה לי פעמיים
אני לא יודע אם זה "זה", אבל קרו לי 2 מקרים שנשמעים בדיוק כמו שתארת, מפחיד ביותר.. בראשון הייתי בן 5 אולי, (שני המקרים היו לפני ששמעתי על חלומות צלולים), הרקע של החלום היה כמו ממשחק טלויזיה (משחק ל Sega Master System אם מישהו מכיר, נדמה לי זה היה קונן הברברי
). בקיצור, הרקע היה כמו מסך אחד מהמשחק, ומכשפה ניסתה לתפוס אותי, בסוף היא תפסה אותי במתניים/צלעות ולחצה ממש חזק, וממש הרגשתי את הכאב חבל על הזמן, כאילו היא מנסה לשבור לי את הצלעות, ואני לא יכול לנשום, בסוף התעוררתי... החלום האחר היה שהייתי בחטיבת ביניים, כיתה ז´ או ח´, חלמתי שאני בחצר בי"ס יסודי שלי, וחבר טוב שלי (שבכלל הכרתי בחטיבה) בא מולי, ואומר לי ´אתה הרבצת לאח שלי?!´, אני הייתי דיי בשוק.. אני? להרביץ? ועוד לאח של חבר שלי? לפני שהספקתי להגיב, חבר שלי (שהוא בנאדם דיי "סוס") קפץ עלי, וישב עלי כשאני שוכב על הגב על הרצפה, ואני ממלמל ´מה פתאום מאיפה שמעת את זה?!´, והוא עם האגרוף שלו לוחץ לי בדיוק במפתח הלב, בנקודה הזאת שנגיעה הכי קטנה מוציאה את האויר, ושוב אני מת מכאבים, ופתאום אני מתעורר מזה שנתתי אגרוף לקיר ליד המיטה שלי (במציאות).. קמתי ממש מבוהל מתנשף עם דפיקות לב..