גברת זקנה

Athaulf

New member
גברת זקנה

חוויתי לפני כ-3 שנים חלום מאד מפחיד שהורגש ממש כמו מציאות. בזמן האחרון שמעתי שלהרבה אנשים בכל רחבי העולם יש את החלום הזה ושלתופעה קוראים "גברת זקנה". קראתי גם שלאנשים שעוסקים ב"חלומות צלולים" קורה התופעה הזאת. האם מישהו כאן שמע או חווה את זה ויש לו הסבר כלשהו?

LucidGuess

New member
בקשר לגברת מכשפה

תופעת "המכשפה" מתרחשת בזמן שיתוק שינה שהוא מצב ביניים בין עירות לשינה כשאתה עדיין ער ומודע אך הגוף שלך כבר משותק כהכנה לקראת כניסה לחלום, או להיפך - כשאתה מתחיל להתעורר מחלום אך הגוף עוד לא יצא מהשיתוק של החלום... זה מצב שבו המוח שלך מאד קרוב לחלימה ולכן אתה יכול לראות חזיונות ודברים מאד מוחשיים מולך על הרקע של החדר, בגלל שאתה משותק ומרגיש מאד חסר אונים ופגיע סביר להניח שתדמיין בדרך כלל דברים מפחידים... לפעמים זו אישה זקנה שיושבת עליך ומנסה לחנוק אותך, לפעמים אלה חייזרים שבאים לחטוף אותך... מצד שני אם תהיה מאד רגוע ולא תפחד, זו יכולה להיות דווקא בלונדינית ערומה עם זוג שדיים זקורים שתישכב עליך ותיתן לך נשיקה חמה.
זה בסדר, רובנו עברנו את זה... אתה יכול לחוות את התופעה אם תנסה את שיטת "ווילד" ליצירת חלום צלול, ראה את האתרים ב"קישורים" לפירוט השיטה. יאלה ביי, לוסי

Ck3

New member
אני חושב שזה קרה לי פעמיים

אני לא יודע אם זה "זה", אבל קרו לי 2 מקרים שנשמעים בדיוק כמו שתארת, מפחיד ביותר.. בראשון הייתי בן 5 אולי, (שני המקרים היו לפני ששמעתי על חלומות צלולים), הרקע של החלום היה כמו ממשחק טלויזיה (משחק ל Sega Master System אם מישהו מכיר, נדמה לי זה היה קונן הברברי
). בקיצור, הרקע היה כמו מסך אחד מהמשחק, ומכשפה ניסתה לתפוס אותי, בסוף היא תפסה אותי במתניים/צלעות ולחצה ממש חזק, וממש הרגשתי את הכאב חבל על הזמן, כאילו היא מנסה לשבור לי את הצלעות, ואני לא יכול לנשום, בסוף התעוררתי... החלום האחר היה שהייתי בחטיבת ביניים, כיתה ז´ או ח´, חלמתי שאני בחצר בי"ס יסודי שלי, וחבר טוב שלי (שבכלל הכרתי בחטיבה) בא מולי, ואומר לי ´אתה הרבצת לאח שלי?!´, אני הייתי דיי בשוק.. אני? להרביץ? ועוד לאח של חבר שלי? לפני שהספקתי להגיב, חבר שלי (שהוא בנאדם דיי "סוס") קפץ עלי, וישב עלי כשאני שוכב על הגב על הרצפה, ואני ממלמל ´מה פתאום מאיפה שמעת את זה?!´, והוא עם האגרוף שלו לוחץ לי בדיוק במפתח הלב, בנקודה הזאת שנגיעה הכי קטנה מוציאה את האויר, ושוב אני מת מכאבים, ופתאום אני מתעורר מזה שנתתי אגרוף לקיר ליד המיטה שלי (במציאות).. קמתי ממש מבוהל מתנשף עם דפיקות לב..

Pimpernel

New member
חייזרים...

כן, אני ראיתי מולי את החייזר מהסרט "Signs"... וואוו זה היה מפחיד! זה נראה כל כך אמיתי והכל!

למעלה