גברמנט מיול ב 18 ליוני בתא אסור להחמיץ

orenh47

New member
גברמנט מיול ב 18 ליוני בתא אסור להחמיץ

כרטיסים באתר של רידינג שלוש שעות של חגיגה אמיתית עם וורן היינס ושות ראיתי פעמיים בחול חבל על הזמן

uribash

New member
GOV'T MULE - הופעה שלא כדאי להחמיץ!

אני לפחות לא יחמיץ, ואני מקווה שרבים מהפורום הזה יגיעו לשם- כי זו להקה שתפורה על כל כך הרבה משתתפים פה. ברור שיזרמו לשם חובבי ג'אמים פיצוציים במסורת האחים אולמן, בלוז-רוקרים של הנשמה, אספני הארד-רוק, מסניפי Fאנק, קאובויים של רוק-דרומי, דד-הדס,גיטריסטים וסתם אנשים שהרוק'נרול זורם להם בדם, אבל גם למי שעוד לא עשה הכרה עם ההרכב האדיר הזה, מומלץ להגיע! לא כל שנה מגיעה לכאן אחת מבכירות להקות הג'אמים בעולם (למעשה, אף שנה לא מגיעה כזאת...
), להקה שהיא מוקד משיכה קבוע, יציב ואהוב מאד ברוב פסטיבלי הרוק הגדולים והחשובים בעולם, ושחבריה גדלו על /וניגנו לצד כל כך הרבה מהמוסיקאים שאנחנו אוהבים לאהוב ולהזכיר פה. הלהקה הוקמה לפני 16 שנים, כפרויקט צדדי של הגיטריסט וורן היינס והבסיסט אלן וודי, שני מוסיקאים שחלקו אהבה להרכבי הטריו הכבדים של הסיקסטיז והיו אז כבר חברים בעלי ותק של חמש שנים באחים אולמן. בהפסקות בין מסעי-הופעות חובקי עולם הם צירפו את המתופף מאט אבטס (שניגן עם דיקי בטס, הקולגה שלהם לבית אולמן) והחלו להופיע ולמשוך קהל גדול לא פחות מלהקת הבית שלהם. השמועה עשתה לה כנפיים והלהקה הוציאה אלבום בכורה שנה לאחר מכן (1995). בתוך שנתיים החליטו היינס ואלן וודי שהם מעדיפים להתרכז ב-MULE והם הקליטו עוד חמישה אלבומים (שניים מתוכם בהופעה). באוגוסט 2000 נמצא אלן וודי ז"ל, מת בחדר מלון בניו יורק מאוברדוז של הרואין. וודי, שחי לפני כן תקופה מסוימת בירושליים, השאיר אחריו אשה וילדה (שעבורה אורגן קונצרט ענק שכל רווחיו היו קודש לחינוכה העתידי ). במשך שלוש השנים הבאות התנדבו לשרת במיול או להופיע לצידם, לזכר אלן וודי, רבים מהבסיסטים הגדולים של כל הזמנים. הופעות והקלטות רבות תועדו באלבומים כפולים בשם The Deep End ו- The Deepest End. בין הבסיסטים שהצטרפו לחבורה היו : ג'ק קסידי (ג'פרסון איירפליין), ג'ון אנטוויסל ז"ל (המי), ג'ק ברוס (קרים), לס קלייפול (פרימוס), פלי (הצ'ילי פפרז),רוג'ר גלובר (סגול כהה), מייק גורדון (Phish), בוטסי קולינס (פאנקדליק/פרלאמנט), בילי קוקס (הנדריקס), טוני לוין, כריס סקוויר (יס), כריס ווד, לארי גראהם (סליי והפמילי סטון), ווילי וויקס ועוד ועוד. זו רשימה חלקית בלבד. מעבר לזריקת השמות הזאת- פשוט צריך לשמוע אותם בהופעה, בין אם הם יבצעו 15 דקות של קורטז הרוצח של ניל יאנג, 30 דקות של אפרו-בלו ששואב מקולטריין, מהקצפת ומהגרייטפול דד גם יחד, או ביצוע עסיסי ל-Soulshine החבר'ה האלה יהפנטו אתכם, יפוצצו לכם את המוח ויפלטו אתכם בסוף לאוויר הלילה של רידינג עם חיוך מרוח על הפנים. כרטיסים אגב, יש גם ברידינג ויהיו בקרוב מאד (כנראה כבר מחר) גם בקצת אחרת. BE COOL AND TRY THE MULE

חגי14

New member
אכן אסור להחמיץ, אחת

מהלהקות האהובות עליי. מאט אבטס מתופף אדיר ושלא נדבר על וורן היינס הגיטריסט הענק. בכלל הקיץ הזה (השנה הזו בכלל), מגיעים לישראל אומנים ענקיים. זה התחיל בגונג דרך לס קלייפול הענק ועוד מעט זאפה פליי זאפה וכמובן ג'ף בק ועכשיו גוברמנט מיול, שירגעו כאן כי ככה לא ישאר כלום לשנה הבאה
בעצם נשאר לנו לראות את PHISH, ניל יאנג, רולינג סטון ואפשר לסגור את הבסטה.

Barmelai

New member
תן לי רק את אפרו בלו בגרסת האקסטנדד

ואני מסודר לכל השנה. לא שאני בונה על כזה מזל, אבל אין לי ספק שכל חובב בלוז רוק יזכה להופעה בלתי נשכחת. ולא לשכוח להשאיר בצד כמה גרושים לג'ון מיאל הבא עלינו לטובה גם הוא.

Barmelai

New member
למה לפסוח על הסעיפים?

אני לא מתכוון לפסוח על אף סעיף... גם וגם.

למעלה