גברים מה הייתם עושים עם התחלת משהו והצד השני רוצה רק דבר אחד וזה פתאום נודע לך
E eti the one1 New member 26/10/05 #1 גברים מה הייתם עושים עם התחלת משהו והצד השני רוצה רק דבר אחד וזה פתאום נודע לך
E eti the one1 New member 26/10/05 #3 גברים אני התכוונתי שמכירים מישהו ומתחילים להפגש ופתאום הצד השני אומר לך שאחרי חודש וחצי הוא מעוניין רק בסקס איך מגיבים לדבר שכזה מה ממשיכים כרגיל מנתקים מה מחליטים לעשות במצב כזה
גברים אני התכוונתי שמכירים מישהו ומתחילים להפגש ופתאום הצד השני אומר לך שאחרי חודש וחצי הוא מעוניין רק בסקס איך מגיבים לדבר שכזה מה ממשיכים כרגיל מנתקים מה מחליטים לעשות במצב כזה
V Vdrums New member 26/10/05 #5 אם את רוצה רק סקס תמשיכי אם את מעוניינת במשהו יותר רציני מזה תגידי "לא תודה". את בת 27 לא 18...
0 03lior New member 28/10/05 #6 דבילי לחלוטים את מחליטה אם טוב לך לכי על זה את צריכה להנות ולא להיתביש לקחת רק מה שטוב לך אם את לא אוהבת סקס ואיתו תסימי פרשה זו כמו ספר טוב ותעברי לספר הבא בהצלחה
דבילי לחלוטים את מחליטה אם טוב לך לכי על זה את צריכה להנות ולא להיתביש לקחת רק מה שטוב לך אם את לא אוהבת סקס ואיתו תסימי פרשה זו כמו ספר טוב ותעברי לספר הבא בהצלחה
ד ד נ י ת3 New member 29/10/05 #7 חושבת אם זה מתאים לי, ואז מחליטה אם להישאר שם, או לתת לו כסף לאוטובוס. דנית
M mika tal New member 29/10/05 #8 חושבת אם מתאים לי כזה קשר..../images/Emo99.gif זה לא שמאלצים אותך, את גברת לעצמך.. מבינה?