גברים ...

niki love

New member
גברים ...

גברים, איזה עם אתם ... לפני כמה ימים באתי אליו, חתיך עולמי, גבר . קשרתי לי את העיניים, באתי אליו על ארבע, ליקקתי לו את הביצים, את החור של התחת, אמרתי לו שיתפוס אותי בשערות , שיצליף בי. ביקשתי שיגמור לי בפה, בלעתי, ליקקתי את מה שנזל , נתתי לו להיות המלך, כל החבילה. למחרת באה אלי חברה שלי, מספרת לי שהבן זונה יושב בחוץ עם חמישה חברים מספר להם עלי, המזדיינת, השפוטה שלו, הזונה, שאולי הוא יסדר גם להם סיבוב עלי ... יצאתי אליו, הולכת אליו מחייכת , בולעת את הכעס . איך שראו אותי, כולם שותקים. לא יודעים איך למחוק את החיוכים של לפני שנייה, היי עדי, הוא אומר לי הבן זונה. התקרבתי. הסתכלתי עליו רגועה מלמעלה , לאט לאט למטה, חזרה למעלה ( הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלו, לא יודע מה קורה ) ו... העפתי לו את הסטירה של החיים . דממה . דפקתי חיוך של אושר , אמרתי לכל השאר " ביי " מצחקק, הסתובבתי והלכתי. אחרי שני צעדים הראשון התחיל לצחוק, אחרי חמישה צעדים הם כבר נקרעו כולם . איזה צליל נפלא, לא הסתכלתי לאחור.

sam700

New member
כל הכבוד לך!../images/Emo141.gif

אין אדם שהוא ראוי אם זו הנתהגותו.. רוצה לפרט לנו על הזיון ההוא...???

את השולטת, לא מבינה?

רק חבל שהוא לא שמע אותך מספרת לחברות שלך איזה זיון מדהים היה לך אתמול, בדיוק כמו שרצית, נתת לו לשלוט בך, התענגת, גמרת כמו שאף פעם לא קרה, ממליצה בחום לחברות שלך, לעשות עליו סיבוב ...

ALON AA1

New member
אלון שואל..

דולפינה אז מה את אומרת שזה בסדר או לא לספר לחבר'ה? אני אישית חושב שזה תלוי בשני הצדדים והדגש הוא על שניים...מה את אומרת?

אני אומרת...

חושבת שאין הבדל בין גברים שמספרים ונשים שנספרות, וגם אין הבדל בין זיון לצורך סיפוק ועינוג כשגבר יוזם או כשאישה יוזמת. ולספר לחבר'ה על זיון שהיה לי ונהניתי - למה לא? לא מוריד מכבודו של אף אחד.

ALON AA1

New member
דולפינה מתוקה!

חושב שאת צודקת, אז את מאלו שיוזמות או דווקא מעדיפה שהיוזמה תבוא מצד שני? או שבכלל זה לא משנה והכל עניין של כימיה? יכולה לספר מה דעתך?

mr_lonely

New member
למה ההכללות האלה ? למה ?

כל הכבוד לך ! מגיע לו ! אבל להגיד, גברים....זה לא קצת מוגזם ? קצת ?

Zאר

New member
איזו סטירה...

השבוע נפגשתי עם החברה והעברנו קטעים, פתאום הגיע מישהי ודפקה לי סטירה. ואני אפילו לא יודע למה... אני מקווה שזה שהגיע לו - הגיע לו... את בטוחה שהוא היה עם עניים קשורות ? ? ?

למעלה