גברים....

hero D

New member
גברים....

אני חייבת לשאול את הצד הגברי פה בפורום: מה הקטע של החיבוקים עם השני טפיחות ככה על הגב שגברים נותנים אחד לשני? (נגיד שאומרים שלום או להתראות.... חחחחחחחחחח בנות תמיד מחבקות חיבוק כזה חזק וארוך, בנים כאילו מפחדים לגעת אחד בשני.....

BugaBuga

New member
לדעתי זה לא נובע מפחד

פשוט סתם חיבוק סמלי אם טפיחה שמסיימת אותו אין צורך ביותר מיזה

leok55

New member
כי ככה אנחנו מראים חיבה.

לא חיבוק סקסי ונשי כמו אצלכן.... אלא חיבוק גברי, אוהב אבל לא יותר מדי אוהב בצורה של גאי וזה... בעיקרון זה מסרטים נראה לי....חחחחחח

s h i r k u s h

New member
בנים לא אוהבים לגעת אחד בשני...

רק מהמחשבה שאולי יחשבו שהם הומואים- מטופש לחלוטין אבל ככה זה האגו הגברי- פוחדים להראות רגשות כלפי חוץ.

BugaBuga

New member
אז מה שאת אומרת זה

שלכל בן יש דחף פנימי חזק לגעת כמה שיותר בבנים אחרים אבל רק מהפחד שיחשבו שהוא הומו הוא מדחיק את הדחף הזה. אחלה תיאוריה.
הטפיחה מראה מספיק רגשות.

Lancelot99

New member
אצלנו בביצפר הבנות היו מתנשקות בפה

לאות שלום בתחילת היום. לא כל הבנות. אבל קבוצה די גדולה. מעניין שזה לא מפריע לאף אחד חחח
ואת הקטע של חיבוקים בין בנים גם אני לא מבין. אנחנו בד"כ לא עושים את זה. תלוי בסיטואציה. אם זה מסיבה אז כן, אבל אם סתם הולכים נפגשים - אז אנחנו לא עושים את זה. נראה לי שזה לא רק אנחנו
טפיחות על השכם זה בדיוק כמו לתת כיף. מה רצית שנעשה? ניגע אחד לשני באף כמו האסקימוסים? תגידי תודה שאנחנו טופחים על השכם ולא על התחת כמו שנהוג בארה"ב בקבוצות הספורט

זה תלוי...

בנות לא לוחצות ידיים, אז אם הן רואות מישהי שלא ראו הרבה זמן אז הן מתחבקות או מתנשקות או משהו בסגנון. גברים לוחצים יד או נותנים כיף או משהו בסגנון... למרות זאת, אם נפרדים מאיזה חבר, או רואים חבר ממש טוב שלא ראינו הרבה זמן, אז מחבקים או אפילו מנשקים (אצל הערסים בדר"כ). אם זה משהו ממש רציני אז גם מחבקים כמו שצריך ויותר מסתם שתי טפיחות על השכם. זה לא תמיד קשור לפחד כלשהו לגעת בגברים אחרים או משהו כזה.

pain is MY love

New member
לדעתי

אין לזה סיבה מיוחדת זה פשוט הדרך שלהם לחבק כמו שבנים שנפגשים הם בדרך כלל לוחצים ידיים והבנות בדרך כלל מחבקות זאת סתם שיטה אני לא חושבת שיש לזה סיבה מיוחדת ואפילו חברים טובים שנפגשים אחרי הרבה זמן יכולים להרשות לעצמם לתת זה לזה חיבוק ארוך וחם. זה לא משהו מיוחד..

אולי ככה זה וזהו?

מה את מצפה שהם יתחילו להתנהג כמונו כמו הנשים
חחח זה יהיה קצת מבהיל! אני לא אדע מי סטרייט ומי לא.

שירר ר

New member
בנים....

נכון יש כאלה שלא אוהבים נגיעות...(ולהיפך) וגם בנות כאלה לא חסר (ולהיפך)....
סה"כ כולנו בני אדם!

resputin

New member
Boys&Girls

עיניין הטפיחות על השכם והחיבוקים הגבריים, מה שאפילו הפך לנשיקות בוקר טוב וחיבוקים חמים יותר נגזר הישר מהמודל המטרוסקסואלי שחי ונושם בעוד אנחנו חיים. סוג של מהפכה בתחום החיים הסוציאליים של הגברים, שמאז ומתמיד נחשבו לפחות מתקדמים וקרירים יותר מנשים. בעבר, ואף היום, הייתה הפרדה ברורה בין נשים לגברים בכל התלוי בהתנהגות והחצנת רגשות. -המודל הרגיל של חיבוק ואפילו נשיקה בין נשים, בעוד לחיצת יד גברית, או שלום לא גופני אחר בין גברים. עם התקדמות החיים, פתיחות הדעות ואפילו התקדמות המעמד של הקהילה ההומולסבית, הרבה גברים לא מפחדים "לצאת הומואים" אם הם נותנים חיבוק או טפיחה על השכם לאחד מהחברים שלהם. כאן כבר נכנסים סוגים שונים של חיבוקים- מה שאתה רוצה לבטא בחיבוק יתבטא בצורה שלו, באינטימיות שנוצרת בו, במשך זמן החיבוק -דברים שיותר מוקצנים אצל גברים, כי רובם בעלי התנהגות טיפה יותר אגרסיבית מנשים. בעוד שיש ההסתפקו במצויין לעיל, יש אנשים שהלכו אפילו צעד אחד קדימה -כפי שאמרתי, התנהגות הגבר המטרוסקסואלי החדש, שלא מפחד "לצאת הומו", בין אם בטיפוח העצמי שלו, לבוש, השקעה או התנהגות - ומברכים את החברים שלהם בצורה 'שווה' לנשים המתקדמות, שבעצם קבעו את הסטנדרט, של חיבוק ולעיתים חיבוק+נשיקה בפגישה\פרידה. הם לא מפחדים להציג את הרגשות שגם להם יש, כי הם לא מפחדים מהמיניות שלהם או ממיניות הבחור שהם מחבקים, בין אם הוא הומו או לא. -אם זאת, גברים רבים אומנם התקדמו, אך שוב, תראי אותן מציגים רגשות בחיבוק פשוט "בצורה גברית", מחבקים כי ככה זה, או מחבקים כי מחבקים אבל בקצרה בשביל שלא יהיו תהיות אפילו הכי קטנות על המיניות שלהם (לאו דווקא מתוך חשש או רתיעה, סתם חוס רצון
). גברים רבים גם עדיין נרתעים ממגע עם גברים אחרים (להלן ה"לא מתקדמים" או "אלו שנשארו מאחורה".).

הומופובים

זה בגלל שאנחנו הומופובים ולכן טפיחה קלה מספיקה ואצלכן הבנות שכחת להוסיף את הצרחה לפניי החיבוק

למעלה