גברים??????

דותן ..

New member
גברים??????

חחחח הגבר היחידי שאני מכיר זה התרנגול כל היתר זו המצאה שלכן הנשים!ולעצם העניין,``גברים`` מה הלהיטות הזו? מה קפצתם? כשלשונכם בחוץ! אתם מוציאים את דיבתנו רעה! לא דיי שהתדמית שלנו בסכנה ,אתם לא חייבים להוכיח שהיא נכונה. תתעשתו.

אנטוני

New member
למה התכוון האדון הגבר עלי אדמות

תן הסבר למה הכוונה ,תן הזדמנות להגן על הגבר ואולי ניווכח מה הבעיה.

קרני

New member
משפט ממצה... ;-)

במקום מלחמה רבת מעללים, הכפשות וכ``ו - U CAN`T LIVE WITH AND U CAN`T LIVE WITHOUT! פנייה לשני הצדדים בהתנצחות הבלתי נפסקת הזו...

יפעת*

New member
אנחנו בנות המין החזק והיפה

ומה נשאר לכם???? על איזה תדמית אתה מדבר???? כל מה שאפשר לדעתי להכליל על גברים זה שכולם ( לפחות כל מי שהכרתי עד היום) הופכים לילדים קטנים כשהם חולים! יש לך עוד משהו לספר לי שלא ידעתי? יפעת

אוריאנה

New member
במקום לפרט

כל תכוכנותיו המגוחכות של הגבר כתובות בספר (המצחיק עד דמעות): ``המדריך השלם לגברים אמיתיים`` של דייב בארי - קראו, הזדהו והפנימו. והעיקר - תהנו! אוריאנה נ.ב כל הקרדיט ליניבוש שהביא לי את הספר הזה.

אנטוני

New member
לא טוב האדם לבדו

מסכם ואומר שהאשה זה דבר יפה ,אך שלמות ? אין ולא קיים דבר כזה,וכמה שנהפוך זאת לכל גזע ,מין יש את המגרעות והחסרונות. אז דיי לדבר כמו ילדים ,ולהגידש אנחנו ואנחנו... יש טוב ויש פחות טוב ,ואין אנשים שלמים,גם הגבר אינו שלם ,גם לו ישמגרעות ,צריך לראות את הצד הטוב ,ולא יישאר האדם לבדו,איש ואשה הכי חשוב שנמצא ....

יפעת*

New member
אתה צוחק...;-);-)

יש גברים עם מגרעות???????? יש נשים לא מושלמות???? לא מאמינה יפעת

דוד*

New member
יש לך טעות

יש לך טעות חמורה מאוד, אתם חזקות כשיש לכם גיבוי מהגברים שלכם , נירא אותכם נישארות לבד ללא גיבוי ותמיכה של הגברים,את יודעת טוב מאוד למה אתם נהפכות,

יפעת*

New member
תמיד תמיד תמיד אני טועה

דוד אני לא נוהגת להתבטא כך בדרך כלל. אבל אתה ממש לא יודע על מה אתה מדבר.... איזה ``גברים שלכם`` ומי בכלל נותן גיבוי למי?. יפעת

naveor

New member
תגובה לעמדה של אפרת

כל הכבוד לאפרת! היא יודעת על מה היא מדברת כשהיא אומרת שהגברים חולים הם הופכים להיות ילדים קטנים. 100% אמת!

למעלה