גברים

לא יביא לא ירחיק

כשמבאים כלל צריך שיהיה לו הצדקה לפחות סטטיסטית עם לא מקראית אחרת אתה מוסיף כמו אצל הנחש וחוה לא חכמה להמציא עונשים במקום הסברים...

אצלי סבבה

ממשיכה תהפסקה משידוכים הלימודים בסדר עוד מעט נגמרים מה איתך איך התלמידות?

בת תורה

New member
בסיידר גמור מקסימות!

אגב, אם את לומדת בלוסטיג יש שם תלמידות שלי לשעבר. .

שםאנילא

New member
מרחיק..ואם לא עכשיו אז לאחר מכן..במיוחד אם לפ

לפי מה שהיא תיארה שהוא מנשנש אותה היא לא אמורה להיות חטיף לפני החתונה אם בכלל...

קליט

New member
זה הגיוני

אם הגבר קיבל כבר לפני החתונה אז הגיוני שהוא יגיד -"היא לא משהו" , או שהיא כבר לא תענין אותו כי הוא כבש אותה כבר . . כך זה לפעמים .

לא לגמרי נכון

יש באמת גברים סקסיסטים, והרבה. אבל בלפחות בחצי מהמקרים הבחורה חותרת למגע, לא מיני, אבל מגע. בכל המקרים האמירה נכונה `מגע מרחיק חתונה`

שםאנילא

New member
לפעמים זה מגיע למצב של "חבר מביא חבר" אז למה

להיכנס לזה בכלל? אינך יודע איך ייגמר מצב של נגיעה ולרוב יש היסחפות לתאוה הזאת וכשאתה מקבל תפוח יש כאלו שיקחו את כל העץ

אתה

נסחף לקיצוניות. חבר מביא חבר? מה זה, שופרסל? מתי ראית כזה דבר? אני שומר נגיעה, כי כך האמונה שלי מכתיבה, בחורה שמשתכנעת למגע, יש לה קשיים באמונה ובשמירת המצוות. שתטפל בעצמה.

שםאנילא

New member
זה בדיוק מה שאמרתי...לא דיברתי כל הבחור אלא ע

על זה שהם בכלל מגיעים למצב כזה

הוא בחור מבולבל

ברור שהוא טועה בדרך שלו, וגם פושע לא קטן. לא משחקים ברגשות. מצד שני - איפה הבחורה? למה היא נותנת שישחקו בה ככה, אם הוא מדבר על נגיעות "שיחזקו" את הקשר, לאיפה היא הולכת? למה היא לא מתנגדת?

הרבה יותר מ`טיפשה`

רוב הבנות כאן, הן מטיפוס שרק מדבר. הבעיה מתחילה, כשמתחתנים, הן מעדיפות לקחת צעד אחורה, ולהיות פסיביות. רק בשביל האפשרות לבוא ולהאשים את הבעל במיליון דברים. אם נגרם לכן עוול, תתנגדנה. אם משהו לא מוצא חן בעיניכן, תדברנה. תיצרו דו שיח על דברים, קוראים לזה `זוגיות`.

זלא עניין של טיפשה או תמימיה..

אל תיהיו ככ נאיביים! אם זלא היה נעים לה,היא היתה קמה והולכת!למרות הקושי.. אולי בהתחלה היא לא ידעה איך לאכול את עניין הנגיעה..אבל כניראה שהגבולות היתשטשו לה... ואחכ היא אפילו רצתה בזה! אז...דאיי להאשים רק תצד השני.

למעלה